• یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷

اطلاعیه تخفیف شهریه چند دانشجویی

به اطلاع دانشجویان متقاضی دریافت تخفیف شهریه چند دانشجویی می رساند از تاریخ ۲۷/۰۱/۱۳۹۷ لغایت۱۱/۰۲/۱۳۹۷ فرصت دارند که جهت تحویل مدارک تخفیف شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی۹۷/۹۶ به طبقه همکف ساختمان آموزش جنب دفتر فرهنگ اسلامی مراجعه نمایند.بدیهی است زمان اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد.

ادامه مطلب
وجود تفکر « ما می‌توانیم » با هدف «حرکت برای آبادانی کشور»، راز موفقیت حوزه پژوهشی واحد مسجدسلیمان در انجام طرح‌های برون دانشگاهی

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در خصوص اهمیت توجه به پژوهش در دانشگاه‌ها به خبرنگار دانشگاه، گفت: «دانشگاه در کنار رسالت آموزشی و تربیت نسل آینده ساز هر کشور، می‌تواند با بهره‌مندی از نیروهای تخصصی و تحقیقاتی نقش بسیار مهمی در توسعه و آبادانی هر منطقه داشته باشد.»

ادامه مطلب
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان: انجام فعالیت‌های  اقتصادی مناسب، با هدف جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای  برای واحدهای دانشگاهی ضروری است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان: انجام فعالیت‌های اقتصادی مناسب، با هدف جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای برای واحدهای دانشگاهی ضروری است.

در جلسه تودیع و معارفه معاون اداری مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، دکتر علیرضا حیدرئی گفت:« با توجه به شرایط موجود در برخی از واحدهای دانشگاهی، برای برون رفت از بحران مالی، چاره‌ای جزء انجام فعالیت‌های اقتصادی مناسب، با هدف جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای نداریم.»