• سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

بازدید فرماندار مسجدسلیمان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدر حجتی نیا فرماندار مسجدسلیمان به اتفاق تنی چند از مسئولین این شهرستان از واحد دانشگاهی مسجدسلیمان بازدید و از نزدیک از امکانات و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی دیدن کردند.

ادامه مطلب
بیانیه هیات رییسه و بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد  مسجدسلیمان در محکومیت آمریکا برای قرار دادن نام  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست گروه‌های تروریستی

بیانیه هیات رییسه و بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در محکومیت آمریکا برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست گروه‌های تروریستی

هیات رییسه و بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با صدور بیانیه ای، اقدام گستاخانه رییس جمهور ایالات متحده آمریکا را برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست گروه‌های تروریستی محکوم کردند.

ادامه مطلب
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون از امروز (۲۹ بهمن) و کارشناسی پیوسته بدون آزمون از فردا (۳۰ بهمن) آغاز می شود.