• پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷

اخبار

ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

با توجه به اضافه شدن رشته محل های جدید، ثبت نام همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) سوابق تحصیلی تا ساعت ۲۴جمعه ۲۳ شهریور تمدید شد.

ادامه مطلب
ثبت نام بدون آزمون رشته های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان تا ۲۰ شهریور ادامه دارد.

علاقمندان به ادامه تحصیل در یکی از ۵۰ رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به عنوان نگین درخشان پایتخت نفتی خاورمیانه تا ۲۰ شهریور ۹۷ می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی azmoon.org ثبت نام نمایند.

پذیرش بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با حدود سه دهه سابقه درخشان در عرصه آموزش عالی و دارا بودن کادر هیأت علمی مجرب و امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی و رفاهی در ۵۰ رشته تحصیلی مقطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.