• سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷

اطلاعیه تخفیف شهریه چند دانشجویی

به اطلاع دانشجویان متقاضی دریافت تخفیف شهریه چند دانشجویی می رساند از تاریخ ۰۵/۰۸/۱۳۹۷ لغایت۲۰/۰۸/۱۳۹۷ فرصت دارند که جهت تحویل مدارک تخفیف شهریه نیمسال اول سال تحصیلی۹۸/۹۷ به طبقه همکف ساختمان آموزش جنب دفتر فرهنگ اسلامی مراجعه نمایند.بدیهی است زمان اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد.

ادامه مطلب
بیانیه پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در محکومیت حادثه‌ای تروریستی اهواز

در پی حادثه تروریستی گروهک وطن فروش و منحرف الاحوازیه در رژه هفته دفاع مقدس که در اهواز منجر به شهادت و مجروج شدن تنی چند از هموطنان عزیز شد، پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی واح مسجدسلیمان با انتشار بیانیه ای این اقدام را محکوم کرد.

ادامه مطلب