...
جمعه 8 ارديبهشت 1396
| | | | |

برگزاری مجلس یادبود زنده یاد ابراهیم حیدری در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان
مجلس یادبود زنده یاد ابراهیم حیدری شمس آبادی از کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در حسینیه علی ابن ابی طالب(ع) این واحد دانشگاهی برگزار شد.
سه شنبه 29 فروردين 1396  11:54
 پیام تسلیت دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت درگذشت کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان
دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، در پیامی درگذشت ابراهیم حیدری کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان را به خانواده وی تسلیت عرض نمود.
دوشنبه 28 فروردين 1396  6:28
 دیدار دانشگاهیان مسجدسلیمان با سه خانواده معظم شهید
به منظور تکریم خانواده شهدا و تجدید میثاق با شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین گرامی داشت مقام پدر، تنی چند از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با سه خانواده معظم شهدا دوران دفاع مقدس دیدار کردند.
دوشنبه 28 فروردين 1396  6:3
 درگذشت کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان
ابراهیم حیدری شمس آبادی پدر شهیده آناهیتا حیدری، کارمند رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، بدلیل عارضه قلبی، 23 فروردین 96، درگذشت.
شنبه 26 فروردين 1396  7:14
 برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان
به مناسبت سالروز ولادت با سعادت امام علی (ع) و روز پدر، مراسم جشن در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد.
دوشنبه 21 فروردين 1396  10:46
 نتایج 1 - 5 از تعداد 285  خبر