...
دوشنبه 11 ارديبهشت 1396
| | | | |
نوع خبر

تألیف کتاب « انصار بعد از وفات رسول خدا(ص) »، توسط مدرس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان.

کتاب « انصار بعد از وفات رسول خدا (ص) تا خلفای راشدین » توسط مدرس گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان تألیف شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، حاجت سلیمانی مدرس گروه معارف واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با همکاری حمید رضایی‌منش و موسی خیرگرد زاده  ، اقدام به تألیف کتاب « انصار بعد از وفات رسول خدا (ص) تا خلفای راشدین » نمود.

کتاب « انصار بعد از وفات رسول خدا (ص) تا خلفای راشدین » در قطع وزیری و در 143 صفحه توسط انتشارات پژوهندگان راه دانش منتشر شده است.

لازم بذکر است این مدرس جوان و فعال گروه معارف اسلامی، علاوه بر تألیف چند مقاله، پیش از این، دو کتاب؛ « شهید نامه مسجدسلیمان در 8 سال دفاع مقدس» و «نگاهی به فتوحات مسلمان در ایران» را نیز تألیف نموده است.

سه شنبه 3 اسفند 1395  12:39
منبع : کورش اکبری خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان