...
چهارشنبه 29 شهريور 1396
| | | | |

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان از خبرنگار پیشکسوت صدا وسیما، عیادت کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با حضور در منزل عزت اله قاسمی خبرنگار پیشکسوت صدا وسیما مسجدسلیمانی، از ایشان عیادت و دلجویی کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به اتفاق سید محمد موسوی معاونت سما و کورش اکبری مسئول روابط عمومی این واحد دانشگاهی و همچنین بهروز صالحی خبرنگار با سابقه مسجدسلیمان، از عزت اله قاسمی عیادت و جویای آخرین وضعیت جسمانی وی شدند.

در این دیدار دکتر علیرضا حیدرئی ضمن مثبت دانستن نقش خبرنگاران در بالا بردن سطح آگاهی مردم از همه خبرنگاران و اصحاب رسانه تقدیر و با توجه بهتر شدن وضعیت جسمانی قاسمی ، از درگاه خدواند منان برای ایشان بهبودی کامل مسئلت نمود.

در این دیدار عزت اله قاسمی ضمن تشکر از حضور سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گفت: از شما و دیگران مسئولان شهرستان که از بدو بیماری اینجانب مرتب جویای حال من بودند و با ملاقات حضوری یا تلفنی مرا شرمنده کردند تشکر می کنم و یقین می دانم چنین رفتاری از سوی مسئولین نشانه ابزار لطف ایشان به همه خبرنگاران است چون اغلب خبرنگاران شهرستان رسالت اصلی خود را به نحو احسن انجام می‌دهند. لذا امیدوارم این فضای صمیمی که بین مسئولین و خبرنگاران بوجود آمده هر روز بهتر از قبل شود.

لازم به ذکر است عزت اله قاسمی با بیش از 30 سال سابقه خبری در شهرستان مسجدسلیمان که اغلب این سابقه مربوط به نماینده خبری صدا وسیما خوزستان است بدلیل بیماری پس از مدتی بستری شدن در بیمارستان و بهبود وضعیت جسمانی، دوران نقاهت را در منزل سپری و برای حضور دوباره در عرصه خبر، لحظه شماری می‌نماید.

دوشنبه 16 اسفند 1395  7:11
منبع : کورش اکبری خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان