...
سه شنبه 3 مرداد 1396
| | | | |

برگزاری جلسه هماهنگی امتحانات پایان نیم‌سال تحصیلی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به منظور برگزاری بهتر امتحانات پایان نیم‌سال دوم تحصیلی 96- 95 در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، با حضور هیأت رییسه، مدیران و تنی چند از مسئولین قسمتها، جلسه هماهنگی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این جلسه، دکتر علیرضا حیدرئی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، در سخنانی با اشاره به این‌که امتحانات از جمله امور بسیار مهم در دانشگاه است و در صورت بی توجهی به این موضوع  تمام زحمات کارکنان و استادان دانشگاه در طول یک نیم‌سال از بین می‌رود به حساسیت امتحانات و اهمیت برگزاری مطلوب آن‌ها پرداخت و از حاضران درخواست کرد در صورتی که در برگزاری امتحانات پایان نیم‌سال قبل مشکلاتی مشاهده کردند ضمن ذکر آن‌ها، پیشنهادهای  سازنده خود را برای بهبود شرایط ارایه نمایند.

در ادامه  جلسه دکتر محمد حسین محبی‌نورالدین‌وند، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دانشگاهی، گفت: هدف از برگزاری این جلسه این است که با هم‌فکری و هماهنگی هم‌دیگربتوانیم امتحاناتی که از 96/3/17 لغایت 96/3/31 برنامه ریزی شده است، به بهترین شکل برگزار گردند.

وی ادامه داد: رعایت نظم و انضباط در برگزاری این امتحانات باعث خواهد شد دانشجویان در کمال آرامش و به‌دور از استرس امتحان دهند.

محبی در ادامه به چند مصوبه شورای آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اشاره کرد و آنالیز امتحانات نیم‌سال قبل و مطرح نمودن نقاط ضعف و هم‌چنین ارایه راه‌کارهای سازنده برای بهتر برگزار شدن امتحانات نیم‌سال جاری را از سوی حاضران در جلسه خواستار شد.

در ادامه جلسه معاونین، مدیران و دیگر مسئولان حاضر در جلسه هرکدام به بیان نقطه نظرهای خود با هدف برگزاری بهتر امتحانات پرداختند و در پایان هم پس از جمع بندی مقرر شد در جلسه بعد، تصمیمات اتخاذ شده به عوامل اجرایی منعکس شود.

يکشنبه 17 ارديبهشت 1396  8:45
منبع : کورش اکبری خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان