...
چهارشنبه 29 شهريور 1396
| | | | |

جلسه ستاد شاهد ایثارگر واحد مسجدسلیمان با رییس بنیاد شهید مسجدسلیمان

به منظور بررسی مسایل دانشجویان عضو خانواده شاهد و ایثارگر، جلسه هماهنگی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و بنیاد شهید مسجدسلیمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگاردانشگاه مسجدسلیمان، در این جلسه ابتدا دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ضمن خیرمقدم حضور رییس بنیاد شهید مسجدسلیمان و همراهان، مصوبات جلسه قبلی را مطرح  و از مسئول ستاد شاهد و ایثار گر این واحد دانشگاهی خواست گزارشی از چگونگی انجام مصوبات جلسه قبلی ارایه نماید.

در ادامه جلسه، پس از ارایه گزارش اقدامات انجام شده با توجه به مصوبات جلسه قبلی توسط مسئولی ستاد شاهد و ایثار گر واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، علیرضا شیخ رباط رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مسجدسلیمان، ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، از همکاری صمیمانه مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با بنیاد شهید و خدمت رسانی مطلوب به دانشجویان عضو خانواده شاهد و ایثارگر تقدیر نمود.

در ادامه جلسه رییس بیناد شهید مسجدسلیمان، گفت: برای بنیاد شهید، ارتقاء وضعیت تحصیلی جانبازان و ایثارگران و همچنین فرزندان شاهد و ایثارگر اهمیت زیادی دارد و ارزیابی عملکرد بنیاد در این خصوص به صورت سیستمی از مرکز انجام می‌شود.

وی افزود: در همین رابطه وظیفه داریم مرتب وضعیت تحصیلی خانواده شاهد و ایثارگر را بررسی و برای چلوگیری از طولانی شدن تحصیل یا افت تحصیلی و یا ترک تحصیل، نسبت به برنامه ریزی برای تقویت بنیه علمی این گروه کارهایی به انجام رسانیم که در همین رابطه ضروری است با توجه به پتانسیل موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از توانمندی این واحددانشگاهی نیز استفاده شود.

شیخ رباط در پایان، گفت: یک بار دیگر از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، و توجه ویژه شما عزیزان به خانواده شهداء و ایثارگران تشکر می‌کنم و از خداوند منان توفیق روز افزون برای شما مسئلت دارم.

در این جلسه که معاونین واحد دانشگاهی مسجدسلیمان هم حضور داشتند، در رابطه با راهکارهای ارتقاء بنیه علمی دانشجویان واحد مسجدسلیمان که عضو خانواده شاهد و ایثار می‌باشند، پیشنهادهایی ارایه شد.

همکاری بیشتر دانشگاه و بنیاد شهید در حوزه آموزش کاربردی و برگزاری دورهای کوتاه مدت برای دانشجویان خانواده شاهد و ایثار گر با هدف ارتقاء بنیه تحصیل این گروه از جمله مصوبات جلسه بود.

بررسی راهکارهای همکاری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و بنیاد شهید با هدف انجام طرح‌های پژوهشی مورد نیاز بنیاد شهید مسئله دیگری بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی بین دو سازمان منعقد شود.

همچنین با توجه پیشنهاد رییس بنیاد شهید مسجدسلیمان در رابطه با پنج سردیس از سرداران شهید مسجدسلیمان و لزوم نصب این سردیس‌ها در مکان مناسب برای ترویج فرهنگ ایثار، رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان قبول کرد در صورت تصویب شورای فرهنگ عمومی  شهرستان مسجدسلیمان، به منظور زنده کردن یاد و خاطر شهدای سرافراز دفاع مقدس، در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان مکان یابی لازم صورت خواهد پذیرفت و سردیس‌های مد نظر سرداران شهید در این واحد دانشگاهی نصب خواهد شد.

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396  4:48
منبع : کورش اکبری مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان