...
چهارشنبه 29 شهريور 1396
| | | | |

ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با سه دهه سابقه درخشان در عرصه آموزش عالی  و دارا بودن کادر هیأت علمی مجرب و امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی، رفاهی، فرهنگی و ورزشی مناسب جهت سال تحصیلی 97-96 در 50 رشته تحصیلی مقطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

دستورالعمل ثبت نام بدون آزمون رشته های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

داوطلبان گرامی جهت ثبت نام اولیه به سایت مرکز آزمون به نشانیwww.Azmoon.org  مراجعه نموده و ثبت نام اینترنتی انجام دهید و با در دست داشتن تأییدیه ثبت نام اینترنتی و مدارک مشروحه ذیل از نیمه دوم شهریور ماه 96 جهت ثبت نام قطعی به دانشگاه مراجعه نمایید.

1- تأییدیه ثبت نام اولیه اینترنتی گرفته شده از سایتwww.Azmoon.org

2- اصل مدرک پایه به همراه 4 برگ تصویر از آن

مدرک پایه قابل قبول در مقطع کاردانی پیوسته، دیپلم فنی حرفه ای یا کار و دانش یا دیپلم رشته های نظری  بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی و بدون محدودیت متجانس بودن (مرتبط بودن) رشته (توجه: در صورت در دست نداشتن اصل مدرک ارائه چک یا سفته الزامی است)

مدرک پایه قابل قبول در مقطع کارشناسی ناپیوسته، کاردانی پیوسته یا ناپیوسته بدون محدودیت متجانس بودن(مرتبط بودن) رشته (توجه: در صورت در دست نداشتن اصل مدرک ارائه چک یا سفته الزامی است)

مدرک پایه قابل قبول در مقطع کاردانی ناپیوسته صرفاً پیش دانشگاهی یا دیپلم کامل نظام قدیم بدون محدودیت متجانس بودن(مرتبط بودن) رشته (توجه: در صورت در دست نداشتن اصل مدرک ارائه چک یا سفته الزامی است)

3- اصل شناسنامه و تصویر تمامی صفحات (2 برگ)

4- اصل کارت ملی و تصویر آن (3 برگ)

5- عکس6 قطعه 4×3 تمام رخ (عکس خانم ها با حجاب کامل باشد)

6- اصل کارت پایان خدمت– معافیت جهت آقایان و تصویر آن (2 برگ) قابل توجه اینکه جهت مشمولین معافیت تحصیلی صادر خواهد شد

برای دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته ارائه لغو معافیت تحصیلی مقطع کاردانی از دانشگاه مربوطه الزامی است. همراه با یک برگ تصویر آن

برای دانشجویان انصرافی نیز ارائه لغو معافیت تحصیلی از دانشگاه مربوطه الزامی است. همراه با یک برگ تصویر آن.

علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر به پایگاه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.Azmoon.org  مراجعه فرمایند.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

چهارشنبه 11 مرداد 1396  10:44