• دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸

بیانیه بسیج کارمندی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در محکومیت به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسراییل از سوی ایالات متحده آمریکا

در پی اظهارات گستاخانه ترامپ رییس جمهور بی کفایت ایالات متحده آمریکا در به رسمیت شناختن انتقال پایتخت رژیم جعلی اسراییل به بیت المقدس، از سوی بسیج کارمندی و روابط دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان بیانیه ای منتشر شد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بار دیگر فتنه‌ای جدید در جهان اسلام از سوی حامیان دروغین حقوق بشر در حال شکل گیری است. این بار رییس جمهور بی‌کفایت ایالات متحده آمریکا برای حفظ و تداوم حیات ننگین حکومت غاصب و قاتل اسراییل یک اقدام بی خردانه و به دور از عقل و منطق انجام داده و با به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به‌عنوان پایتخت رژیم کودک‌کش صهیونیستی، فتنه‌ای بزرگ علیه امت اسلامی به پا کرد.

دولت مداران ایالات متحده آمریکا در طول تاریخ نشان دادند که بر خلاف ادعاهای پوشالی خود مبنی بر طرفداری از حقوق بشر، هرگز در عمل اقدامی در این راستا انجام ندادند و هرکجا ورود پیدا کردند جزء بدبختی و مصیبت  چیزی برای مردم  نداشتند و تنها فایده این حرافی‌ها و دخالت در امور کشورهای دیگر، چپاول سرزمینی و پر کردن ذخیره پولی خودشان، فروش تسلیحات و تغییر ساختار حکومت کشور مد نظر به نفع خودشان بود.

در این رابطه می‌توان به حمایت همه جانبه از تروریست‌های داعشی در به خاک و خون کشیدن مردم عراق و سوریه و حمایت از حمله عربستان به یمن و کشتار وحشیانه مردم بی گناه یمن توسط سلاح‌های آمریکا  از جمله اقدامات جدید دولت‌مردان فاسد و شیطان صفت ایالات متحده آمریکا بوده  که علیه امت اسلامی انجام شد اشاره کرد. هر چند که آمریکایی‌ها و سردمداران مزدور برخی از کشورهای منطقه به اهداف خود نرسیدند و شکست خوردند ولی برای مردم بی‌گناه  چیزی جزء کشتار یا آوراگی به دنبال نداشت.

این موضوع خود ثابت می‌کنند که سیاست‌های آمریکا دیگر در منطقه کارساز نیست و مسلمانان هر روز از آمریکا و سیاست‌هایش متنفرتر می‌شوند و برابر آن‌ها ایستادگی بیشتری نشان می‌دهند.

آری شواهد سیاسی منطقه نشان می‌دهد که  آمریکا برای ادامه حیات ننگین رژیم خونخوار و غاصب اسراییل از هیچ کاری دریغ نمی‌کند، اما زهی خیال باطل، چون به فضل خداوند متعال، مسلمانان جهان بیدارتر از قبل شده‌اند و به ماهیت وجودی اسراییل پی بردند و برای سرنگونی اسراییل غاصب هم صدا شده‌اند و این به این معناست که عمر رژیم پوشالی و اشغالگر قدس در حال تمام شدن و انحلال است و بزودی امت اسلامی می‌توانند وعده الهی در خصوص نوید پیروزی بر دشمنان را درک کنند.

به رسمیت شناختن قبله‌گاه اول مسلمین، به عنوان مرکز حکمرانی رژیمی که ماهیت وجودی‌اش هنوز به رسمیت عمومی شناخته نشده و با کشتار و نسل کشی مردم بی‌گناه و مسلمان سرزمین کهن فلسطین (که در سکوت معنا دار مجامع بین المللی صورت می‌گیرد) در حال ابراز اندام است، یک اقدام گستاخانه است  که هرگز محقق نخواهد شد. چون امروزه اتحاد محکم‌تری از سوی جهان اسلام برای مبارزه با استکبار شکل گرفته است و دشمنان اسلام دیگر مثل گذشته نمی‌توانند در قلمرو اسلامی یکه تازی کنند.

در پایان ما دانشگاهیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، ضمن محکوم کردن این اقدام بی‌شرمانه، به رییس جمهور بی کفایت و سبک عقل ایالات متحده آمریکا هشدار می‌دهیم ، اولاً  قدس جزءلاینفک فلسطین و یکی از مهم‌ترین اماکن سه گانه مقدس اسلامی به شمار آمده و از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای نزد مسلمانان برخوردار است و تعرض به این مکان مقدس، اهانت به مسلمان جهان است. هرکس به مسلمانان جهان اهانت کنند باید منتظر عواقب سختی باشد. ثانیاً : اسراییل در حال نابودی است و هرگونه تقلاء برای جلوگیری از محو این رژیم فاسد به منزله دست و پا زدن در باتلاق است و در صورت تداوم این جانبداری‌ها باید منتظر عرق شدن در باتلاق بود. ثالثاً: از شکست‌های گذشته درس عبرت بگیرید و با اتخاذ تصمیم‌های نابخردانه بیش از این آبروی حکومت خود را نبرید و هرچه سریعتر تغییر رفتار دهید و بترسید از خشم عمومی جهان اسلام،  چون شکستی دیگر در تاریخ برایتان ثبت می‌شود و آیندگانتان جزء شکست و شرمساری بین المللی چیزی به ارث نخواهند برد.

والسلام-18آذر ماه 96