• سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

انتخاب عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی

۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۶ کد : ۱۰۰۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها اخبار تصویری
دکتر رامین یوسفی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۶ انتخاب شد.

دکتر رامین یوسفی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، به عنوان پژوهشگر برتر گروه علوم فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1396 انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دکتر رامین یوسفی، عضو هیأت علمی گروه فیزیک واحد دانشگاهی مسجدسلیمان  و فاراغ التحصیل مقطع دکتری نانو فیزیک از دانشگاه مالایا مالزی می‌باشد که در کارنامه تحقیاتی ایشان، 104 مقاله ISI، شرکت در 8 کنفرانس بین المللی، تألیف سه فصل کتاب  توسط انتشارات وایر  و  الزوایر، انجام 10 طرح درون دانشگاهی در حوزه نانو و انجام 2 طرح تحقیقاتی به سفارش صندوق پژوهشگران کشور ثبت شده است و در حال حاضر نیز مشغول کار تحقیقاتی بر روی 2 به سفارش وزرات نیرو ، می‌باشد.

ایشان همچنین دارای چندین مقام پژوهشگر برتر در سطح ملی ، استانی و شهرستانی است  که می‌توان به کسب جایزه برنز جشنواره امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1395، کسب 2 عنوان پژوهشگر برتر در سال‌های قبل در استان خوزستان و 5 عنوان پژوهشگر برتر در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان اشاره کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان کسب این موفقیت را به دکتر رامین یوسفی و جامعه دانشگاهی مسجدسلیمان تبریک عرض کرده و برای ایشان از درگاه خداوند منان، موفقیت در تمامی مراحل زندگی مسئلت دارد.