• پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸

برگزاری بیست سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد مسجدسلیمان

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۰۱۲ اخبار دانشگاه اخبار کوچک
بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش کتبی و شفاهی همزمان با سراسر کشور، در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد.
برگزاری بیست سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، نرگس خاتون حمیدیان کارشناش فرهنگی و مسئول کانون قرآن عترت واحد مسجدسلیمان در این رابطه، گفت: مسابقات سراسری قرآن و عترت به عنوان بزرگترین رویداد قرآنی  دانشگاه، هر ساله با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار می‌شود.

وی، گفت: در بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان حدود 100 نفر متقاضی شرکت در مسابقات شفاهی قرآن و اذان شدند و در بخش کتبی نیز حدود 300 نفر ثبت نام کردند.

ایشان افزود: پس از برگزاری دو بخش شفاهی و کتبی، نفرات برتر و راه یافته به استان در بخش شفاهی مشخص و در بخش کتبی نیز آزمون برگزار و کلیه مدارک و پاسخنامه‌ها به نماینده استانی کانون قرآن و عترت تحویل شد.

( ۱ )