• چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶

امام جماعت واحد دانشگاهی مسجدسلیمان: اگر فرا گیری علم با نیت رضای خدا باشد، آن وقت فرا گیری علم کفاره گناهان است.

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد خبر : ۱۰۱۳ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
در روز وحدت حوزه و دانشگاه، امام جماعات واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در سخانی در بین نمازجماعت ظهر و عصر،گفت: اگر فرا گیری علم با نیت رضای خدا باشد، آن وقت فرا گیری علم کفاره گناهان است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، حجت الاسلام و المسلمین، داودی امام جماعات واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، در سخنانی در جمع نمازگزاران این واحد دانشگاهی، گفت: دانشگاهیان و حوزویان هر دو به دنبال کسب علم و دانش هستند و در این هدف مشترک می‌باشد.

وی، افزود: دین اسلام، انسان‌ها را به یادگیری علم بسیار سفارش کرده است و در احادیث زیادی این موضوع به لزوم علم آموزی تأکید شده است. در بعضی از روایات از یادگیری علم به عنوان کفاره گناهان یاد شده که این فقط زمانی مصداق پیدا می‌کند که یادگیری علم با نیت رضای خدا باشد.

حجت الاسلام داودی، گفت: موضوع نیت در اعمال بسیار مهم است، اگر شخصی کارهای خوب زیادی انجام دهد ولی در نیتش رضای خدا نبوده باشد فایده‌ای ندارد. در برخی روایت آمده است که در قیامت خداوند به انسانی که اعمالش برای رضای خدا نبوده، دستور می‌دهد که برو پاداش اعمال خود را از همان کسی بگیر که برای رضایت او کار کرده‌ای.

ایشان در بخش پایانی صحبت خود، گفت: امیدوارم خداوند به ماتوفیق دهد که بتوانیم با نیت خیر و فقط برای رضای خودش، اعمال خود را انجام دهیم و چون زکات علم یاد دادن به دیگران است  امیدوارم خداوندمتعال کمک کند  تا این وظیفه سنگین را به بهترین شکل انجام دهیم.