• جمعه ۰۱ تیر ۱۳۹۷

دیدار سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با امام جمعه این شهرستان .

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۹ کد خبر : ۱۰۱۴ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه، سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با امام جمعه این شهرستان دیدار کرد.
دیدار سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با امام جمعه این شهرستان .

دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار این واحد دانشگاهی در این رابطه، گفت: به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه، دیدار دوستانه و صمیمانه‌ای با حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا امینی  امام جمعه مسجدسلیمان داشتم.

حیدرئی در ادامه گفت: در این دیدار، امام جمعه مسجدسلیمان در سخنانی با بیان برخی از مسائل موجود در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، به گوشه‌ای از فراز و نشیب‌های این ارگان آموزش عالی در طول حیات اشاره کرد و موفقیت‌های بدست آمده را نیز حاصل عزم و اراده همه دانشگاهیان در بهبود شرایط دانست. و گفت: وجود دانشگاه آزاد اسلامی برای این شهر بسیار خوب بوده و خدمات خوبی به این شهر ارائه شده است، از پتانسیل این واحد دانشگاهی می‌توان برای توسعه شهرستان استفاده کرد.

امام جمعه مسجدسلیمان در بخش دیگری از صحبت خود، گفت: تا حدودی از مسائل و مشکلات ووقایع واحد دانشگاهی مسجدسلیمان مطلع هستم، اما با درایتی که از رییس این واحد دانشگاهی سراغ دارم امیدوارم بزودی این مشکلات برطرف شود. من هم در حد توان از مجموعه دانشگاه برای رفع مشکلات حمایت و پشتیبانی خواهم کرد.

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان افزود: در این دیدار دوستانه ضمن تشکر از حجت الاسلام امینی برای قبول برگزاری این دیدار و حمایت از واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گزارشی از اقدامات انجام شده در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ارایه نمودم.  برخی از مهمترین اقدامات انجام شده در یکسال گذشته در این واحد دانشگاهی را می‌توان به شرح ذیل بیان کرد:

1. در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام «ISC»واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در "وجهه بین الملل" در بین دانشگاه‌های استان خوزستان موفق به کسب رتبه اول شد.
  2. از سوی موسسه پاپلونز، عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان محقق داور دنیا در زمینه فیزیک-کیهان شناسی انتخاب شد.
  3. اجرای چند طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی به سفارش ادارات و سازمان‌های مختلف شهرستان و استان.
  4. انتخاب عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان پژوهشگر برتر کشور در گروه فنی و مهندسی در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور در سال 1396.
  5. راه اندازی گروه تعزیه دانشجویی «راویان عشق» و اجرای موفق در سومین سوگواره تعزیه و آیین‌های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان.
  6. برگزاری چندین جلسه تعاملی با هدف برقراری ارتباط بهتر با سازمان‌های مختلف شهرستان.
  7. برگزاری 14 سخنرانی علمی و دو کارگاه آموزشی در واحد مسجدسلیمان به مناسبت هفته پژوهش.
  8. کسب عنوان سومی تیم والیبال دانشجویان پسر واحد مسجدسلیمان در مسابقات خوزستان.
  9. برپایی موکب مدافعان حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان.
  10.  برگزاری چند دیدار دانشگاهیان مسجدسلیمان با خانواده معظم شهداء دوران دفاع مقدس و اهداء، هدایا به ایشان.
  11. تجلیل از کارمندان رزمنده دوران دفاع مقدس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان.
  12. برگزاری چند کارگاه آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان سازمان‌های مختلف .
  13. برگزاری تربیون آزاد انتخابات در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان.
  14.  پی‌گیری و تصویب رشته آموزش پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد و بهداشت عمومی در مقطع کارشناسی.
  15. برگزاری چندین جلسه روشنگری و بصریتی و هم چنین هم اندیشی در واحد برای اقشار مختلف دانشگاه.
  16. برگزاری برنامه‌های مختلف مذهبی و ملی در واحد مسجدسلیمان.
  17. برگزاری مسابقات مختلف از جمله قرآن و عترت، مسابقات ورزشی، و مسابقات علمی .
  18. حمایت مالی و معنوی از اردوهای جهادی و بسیجی برای خدمت رسانی به مناطق محروم.
  19. برگزاری مراسم بزرگداشت شهید عزت الله رسولی .
  20. برگزاری آیین نکوداشت استاد کاووس غولی‌گله پیشکسوت عرصه ادبیات مسجدسلیمان.
  21. برگزاری مراسم تجلیل از استادان رزمنده دوران دفاع مقدس .
  22. تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های الکترونیک و برق صنعتی. و چند فعالیت دیگر که در گزارش کتبی به امام جمعه محترم مسجدسلیمان ارایه شد.