• سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی و آتش نشانی ویژه کارکنان برق منطقه‌ای خوزستان توسط واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۲ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۰۲۳ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
کارگاه آموزشی دو روزه ایمنی و آتش نشانی ویژه کارکنان برق منطقه‌ای خوزستان توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، سید علی‌یار خشنودپور مسئول دفتر توانمندسازی و آموزش‌های تخصصی و کاربردی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، در این رابطه گفت: «با هماهنگی به عمل آمده، یک دوره آموزشی ایمنی و آتش نشانی(HSE) ویژه کارکنان برق منطقه‌ای خوزستان، در سالن کنفرانس هتل فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.»

وی، افزود: « مدت برگزاری این کارگاه آموزشی دو روز بود که در این مدت مباحث مربوط به آتش نشانی توسط فرید غلامی، مدیر HSE شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان و مباحث مربوط به ایمنی توسط دکتر سامان قهقه‌زاده عضو هیأت علمی گروه برق واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به شرکت کنندگان آموزش داده شد.»

لازم بذکر است برخی از سرفصل‌های این دوره آموزشی عبارتند از: آشنایی با مفاهیم سلامتی، بهداشت حرفه‌ای و رویکردهای ایمنی و آمار حوادث در جهان و ایران، وظایف کارکنان ایمنی، مدیران و کارکنان و انواع انرژی ها و تاریخچه برق در جهان، ایران و استان خوزستان، آشنایی با مدارهای الکترونی، بار الکتریکی، جریان الکتریکی و اختلاف پتانسیل و فرکانس،  تعاریف ایمنی در برق و آشنایی با انواع نیروگاه‌های تولید برق، آشنایی با اطفاء حریق‌های الکتریکی و روش‌های حفاظت و کنترل در برابر حوادث ناشی از برق و...