• جمعه ۰۱ تیر ۱۳۹۷

دکتر فرهاد رهبر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت: هیچ جریان و جناحی در تصمیم‌گیری‌های مدیران دانشگاه آزاد اسلامی دخیل نخواهد بود

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۲ کد خبر : ۱۰۲۴ اخبار تصویری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توقع مردم از این دانشگاه این است که به کمک حل مسائل جامعه بیاید و ارتباط دقیق و مستقیم بین دانشگاه و مردم و صنعت برقرار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم دکتر علیرضا امیرتیموری رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشد و معارفه دکتر ابراهیم چیرانی سرپرست جدید این دانشگاه، گفت: بسیار خوشحالم در چنین روزی که در تقویم ایران به نام روز رشت نامگذاری شده، خدمت اساتید، دانشجویان و مسئولان محترم این استان هستم و در این جلسه عالمانه از حضور شما بهره می‌برم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا برای حضور در جلسات تکریم و معارفه روسای استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دکتر ولایتی با وجود مشغله فراوان، سعی می‌کند در تمامی جلسات تکریم و معارفه حضور یابد و حضور ایشان به ما انرژی می‌دهد و جا دارد از همراهی، راهنمایی و کمک ایشان تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شجره طیبه ای است که به درختی تنومند تبدیل شده، تاکید کرد: درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی اکنون در سراسر کشور و برخی کشورهای منطقه سایه افکنده و خدمات زیادی داشته و همچنان محصول خود را به ارمغان می‌آورد.

دکتر فرهاد رهبر با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با تربیت 5 میلیون و 700هزار فارغ‌التحصیل در وظیفه نسل اول خود موفق عمل کرده، گفت: سهم استان گیلان از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی 130هزار دانش‌آموخته است.

وی تاکید کرد: امروز در هر دستگاه اجرایی و شرکت خصوصی، حداقل یک نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند که نشان می‌دهد این دانشگاه به خوبی از عهده تربیت کادر نیروی انسانی که ماموریت دانشگاه‌های نسل اول است، برآمده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه‌های نسل دوم به پژوهش و تولید علم توجه دارند، گفت: جمهوری اسلامی ایران اکنون رتبه 16 تولید علم در جهان را داراست و دانشگاه آزاد اسلامی در کسب این رتبه نقش اول را ایفا کرده و سایر دانشگاه‌ها با فاصله زیاد در جایگاه‌های بعدی قرار دارند و این دانشگاه در ماموریت خود به عنوان دانشگاه نسل دوم هم موفق بوده است.

دکتر فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اکنون به نسل سوم خود که دانشگاه حل مسئله و کارآفرین است، ورود کرده، گفت: باید مشکلات مردم و کشور را رصد و شناسایی کرده و برای حل آنها در گروه‌های آموزشی و پژوهشی راه‌حل مناسب ارائه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی نسل اول و دوم خود را پشت سر گذاشته، گفت: توقع مردم از این دانشگاه این است که به کمک حل مسائل جامعه بیاید و ارتباط دقیق و مستقیم بین دانشگاه آزاد اسلامی و مردم و صنعت برقرار شود. برای تحقق این موضوع، باید نقاط ضعف و آسیب‌ها را شناسایی کرده و راه‌حل مناسب ارائه کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه گرانی، بیکاری و موضوع درمان از مهم‌ترین مشکلات کشور است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خود را موظف می‌داند که در مشکلات مردم به دولت کمک کند و ما برنامه داریم تا بتوانیم کمک‌های خود را در اختیار دولت قرار دهیم و برای این کار از توانمندی همه واحدها استفاده خواهیم کرد.

دکتر فرهاد رهبر تاکید کرد: کسانی که در دانشگاه آزاد اسلامی مسئولیت می‌گیرند، مطمئن باشند که ما تا زمانی که در انجام وظایف خود مطابق قانون و دستورالعمل‌ها پیش می‌رویم، پشتیبان آنها خواهیم بود و هیچ جریان و جناحی در تصمیم‌گیری‌هایمان دخیل نخواهد بود.

وی تاکید کرد: در مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی عزم بر این است که براساس قواعد کارشناسی تصمیم‌ها را اجرایی و شایسته‌سالاری را حاکم کنیم و برای تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامی از همه صاحبان ایده و کسانی که می‌توانند راهنمایی کنند، استفاده خواهیم کرد و مستقل از همه جریان‌ها و گروه‌ها خواهیم بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد: ماموریت ما در نسل سوم دانشگاه آزاد اسلامی، حل مسائل کشور، گسترش رشته‌ها متناسب با نیازهای جامعه، گسترش شرکت‌های دانش بنیان، تاسیس پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد است و این کار را با سرعت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.