• دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷

آغاز ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و نا پیوسته نیمسال دوم ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی (۲۷ - دی - ۱۳۹۶)

ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم ۹۷-۹۶ از ۸ صبح روز پنجشنبه ۹۶/۱۰/۲۸ آغاز می شود و تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۹۶/۱۱/۱۱ ادامه خواهد داشت.

آغازثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و نا پیوسته نیمسال دوم 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی
ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم 97-96 از 8 صبح روز پنجشنبه 96/10/28 آغاز می شود و تا ساعت 24 روز چهارشنبه 96/11/11 ادامه خواهد داشت.
کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در20رشته /محل اقدام نمایند.
شایان ذکر است داشتن دیپلم کامل نظام قدیم متوسطه و یا مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه و همچنین داشتن مدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته)برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی پیوسته الزامیست.
متقاضیان کارشناسی ناپیوسته با دارا بودن مدرک کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) وکاردانی دانشگاه جامع علمی کابردی می توانند در هر رشته ای از کارشناسی ناپیوسته بر اساس معدل مندرج در مدرک فارغ التحصیلی مقطع کاردانی، ثبت نام نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی