• جمعه ۰۴ اسفند ۱۳۹۶

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان: ایستادگی در برابر توطئه‌ها و مشکلات باعث کسب موفقیت‌ها و استقلال کشور شده است.

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۳ کد خبر : ۱۰۳۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مراسم جشن انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این مراسم که با حضور اقشار مختلف دانشگاه و تنی چند از مسئولین شهرستان و همچنین خانواده شهدا برگزار شد. دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در سخنانی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه(س) و تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از میهمان حاضر در جلسه و دست انداران کاران برگزاری جش، تشکر کرد.

حیدرئی در بخشی از سخنان خود، گفت: «حدود چهار دهه از عمر پربرکت جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد و در این مدت، فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرده‌ایم همین ایستادگی در برابر مشکلات باعث کسب موفقیت‌های زیاد و استقلال کشور در بسیاری از زمینه‌ها شد.»

این مقام مسئول ، افزود: « از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دشمنان قسم خورده این نظام تحرکات زیادی بر علیه ما انجام داده‌اند و هر بار شکل توطئه خود را عوض کرده و از ترفندی جدید  استفاده کرده‌اند . خوشبختانه  پس از هر توطئه، دشمنان ما با سیلی ملت غیور ایران مواجه و توطئه‌های آن‌ها خنثی شده است.»

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گفت: «در این برهه زمان که هجمه‌های زیادی علیه اسلام و انقلاب اسلامی ایران صورت می‌گیرد، برگزاری پرشور آیین پیروزی انقلاب که توسط مردم صورت می‌گیرد خود نشان دهنده این است که علیرغم مشکلات موجود، همچنان مردم ما پشتیبان انقلاب و آرمان‌های آن هستند و همین موضوع باعث سرخوردگی دشمنان خواهد شد.»

وی در بخش پایانی صحبت خود، گفت: «انقلاب ما انقلابی الهی می‌باشد و صاحب اصلی انقلاب اسلامی ایران امام زمان (عج) است. ملت  مسلمان و دلیر ایران، بواسطه این دو نعمت بزرگ و همچنین نعمت برخورداری از رهبری فرزانه، مقتدر و باهوش توانسته است در تمامی آزمایشات سربلند شود. برای پیروزی در برابر تمامی توطئه‌ها و عبور از همه سختی‌ها لازم است همه فکر و توان خود را برای حفظ نظام و آرمان‌های آن به‌کار گیریم و برای رسیدن به اهداف والای انقلاب  باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشیم و در خط ولایت فقیه حرکت کنیم. در چنین شرایطی هرگز دشمن موفق به پیروزی نخواهد شد. »

در ادامه این جشن، حجت الاسلام حسنی از استاد حوزه و دانشگاه در خصوص انقلاب اسلامی ایران ، و ویژگی‌های این انقلاب از زمان شروع قیام‌ مردمی بر علیه دیکتاتوری شاه تا زمان پیروزی انقلاب و علل پیروزی انقلاب، سخنرانی کرد.

سخنران بعدی این جشن، سید حیدر موسوی رزمنده دوران دفاع مقدس و نویسنده چهار کتاب پیرامون دفاع مقدس به نام‌های،« وقتی خمپاره‌ها دُهُل می‌کوبیدند»، « مسجدسلیمان و روزهای حماسه»، «مسجدسلیمان شهر شهادت» و « مسجدسلیمان و دفاع مقدس»،  مطالبی پیرامون انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس مطرح کرد.

در این جشن چند برنامه متنوع، مثل میان پرده طنز، موسیقی محلی بختیاری، صندلی داغ اجرا و درپایان با اهدا لوح تقدیر و هدیه از خانواده دو شهید مسجدسلیمانی که در زمان قیام مردمی بر علیه شاه به شهادت رسیدند به‌نام شهید داریوش محمدی و شهید اسفندیار موسوی و همچنین ایثار گران واحد دانشگاهی مسجدسلیمان تجلیل به عمل آمد.