• جمعه ۰۱ تیر ۱۳۹۷

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان: انجام فعالیت‌های اقتصادی مناسب، با هدف جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای برای واحدهای دانشگاهی ضروری است.

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۵ کد خبر : ۱۰۶۱ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
در جلسه تودیع و معارفه معاون اداری مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، دکتر علیرضا حیدرئی گفت:« با توجه به شرایط موجود در برخی از واحدهای دانشگاهی، برای برون رفت از بحران مالی، چاره‌ای جزء انجام فعالیت‌های اقتصادی مناسب، با هدف جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای نداریم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان: انجام فعالیت‌های  اقتصادی مناسب، با هدف جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای  برای واحدهای دانشگاهی ضروری است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در جلسه‌ای که در اتاق رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان  برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات معاون سابق اداری و مالی این واحد دانشگاهی، سرپرست جدید این حوزه معرفی شد.

در این جلسه دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در سخنانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مسلمانان در ماه مبارک رمضان و آرزوی بهره‌مندی بیشتر از فضائل این ماه در مدت زمان باقی مانده، گفت:« امروز در این جلسه، از زحمات دکتر ایرج رشیدی که چند سالی معاونت اداری مالی این واحد دانشگاهی را به عهده داشتند و به نحو شایسته‌ای در چارچوب اهداف دانشگاه انجام وظیفه نمودند تشکر می‌کنیم  و به آقای علیرضا آقابیگی به عنوان نیرویی با تجربه و تازه نفس  به خاطر قبول مسئولیت سرپرستی این حوزه تبریک می‌گوییم.»

حیدرئی، گفت:« ایرج رشیدی از جمله نیروهای توانمند این واحد دانشگاهی هستند که در مدت زمان تصدی معاونت اداری مالی، علیرغم وجود مشکلات مالی در دانشگاه، با جدیت پی‌گیر مسایل دانشگاه بوده  وهمکاری دلسوزانه‌ای با حوزه‌های مختلف در جهت رفع مشکلات داشتند. »

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، افزود:«  برای ایشان که به دلیل برخی مشکلات شخصی مثل ادامه تحصیل از مسئولیت استعفاء دادند از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم هم چنان بتوانیم از تجارب وی بهره‌مند شویم.»

حیدرئی در بخش دیگر صحبت خود، گفت: « از امروز علیرضا آقابیگی به عنوان سرپرست جدید حوزه اداری  مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان معرفی می‌شوند. ایشان از جمله نیروهای پرتوان این واحد دانشگاهی است که از سابقه خوب کاری برخوردار است لذا ضمن تبریک این مسئولیت و آرزوی موفقیت برای ایشان، امیدوارم بتواند با بهره‌مندی از همکاری همه پرسنل و همچنین تجارب خوب معاون سابق اداری مالی، برای رفع مشکلات موجود در این حوزه اقدام‌ مناسب انجام دهد.»

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش پایانی صحبت خود، گفت:« مهمترین مشکل پیش رو در اکثر واحدهای دانشگاهی، مشکلات مالی ناشی از کاهش دانشجو و وابستگی شدید به شهریه است. همه می‌دانیم برای برون رفت از بحران مالی موجود، حرکت به سمت رهایی از وابستگی به شهریه و اقدام به جذب درآمد غیر شهریه‌ای است.»

وی، افزود:« هرچند که در چند سال گذشته از سوی سازمان مرکزی بخشنامه‌هایی برای جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای صادر شده است، اما متاسفانه برخی قوانین موجود، برای ورود جدی به این مقوله برای واحدهای دانشگاهی موانعی ایجاد می‌کند و امکان آزادی کامل را از واحدهای دانشگاهی برای انجام فعالیت‌های اقتصادی مناسب سلب کرده است که امیدوارم مسئولین امر برای این مسئله چاره اندیشی نمایند.»

در ادامه جلسه ایرج رشیدی معاون سابق اداری مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گفت:« ابتدا ضمن تشکر از دکتر حیدرئی به خاطر  نگرش مثبتی که به عملکرد اینجانب داشتند، از تمامی همکاران حوزه اداری و مالی و همچنین سایر حوزه‌های که دراین مدت صمیمانه برای رفع مشکلات همکاری داشتند تقدیر می نمایم.»

وی، افزود:« در مدت زمان پذیرش مسئولیت حوزه اداری مالی سعی کردم متعهدانه در راستای اهداف دانشگاه کار کنم و فکر می‌کنم در حد توان این وظیفه را انجام دادم و امروز پیش خدا رو سفید هستم. موفقیت‌هایی در این مدت به دست آمد که حاصل تلاش همه همکاران در حوزه اداری مالی و پشتیبانی همه حوزه‌ها می‌باشد.»

رشیدی، خاطر نشان کرد:« در روند اجرای امور بدلیل مشکلات مالی واحد متأسفانه گاهی حوزه‌های مختلف یا همکاران دچار دردسرهایی می‌شدند که ضمن عذرخواهی از بوجود آمدن این مسایل، از سعه صدر تمامی عزیزان و همکاری برای رفع مشکلات موجود تشکر می‌کنم.»

در ادامه جلسه، علیرضا آقابیگی آلوقره، سرپرست جدید حوزه اداری و مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در سخنانی ضمن تشکر از مسئولین این واحد دانشگاهی به خاطر اعتماد در سپردن این مسئولیت، گفت:« امیدوارم بتوانم در راستای قانون وظایف محوله را انجام دهم و برای موفقیت دانشگاه با بهره‌مندی از همکاری همه حوزه‌ها، بتوان کارهای خوبی انجام دهیم.»

وی، افزود:« بخشی از مشکلات واحد با کنترل هزینه‌ها وحرکت به سمت فعالیت‌های درآمد زا غیر شهریه‌ای برطرف خواهد شد. در این راستا از نظرات همه همکاران به ویژه دکتر رشیدی استقبال می‌کنم و امیدوارم با همفکری و همکاری همه جانبه برای کاهش هزینه‌ها اقدامی جدی صورت پذیرد.»

در ادامه این جلسه، دکتر حیدرئی با اهداء لوح تقدیر از زحمات ایرج رشیدی تشکر و با تنفیذ حکم سریرستی حوزه اداری مالی به علیرضا آقابیگی آلوقره، ایشان رابه این سمت منصوب و برای هر دو نفر آرزوی موفقیت کرد.

لازم بذکر است، علیرضا آقابیگی آلوقره دانشجوی دکتری و عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع این واحد دانشگاهی است که از سال 1383 با این واحد دانشگاهی همکاری داشته و در این مدت حدود 6 سال مدیریت گروه صنایع بوده  و 3 سال هم به عنوان رییس آموزشکده سما انجام وظیفه کرده است.

کورش اکبری – خبرنگار واحد مسجدسلیمان