• سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷

اطلاعیه تخفیف شهریه چند دانشجویی

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۰۹۱ اطلاعیه ها اخبار کوچک اطلاعیه های آموزشی
به اطلاع دانشجویان متقاضی دریافت تخفیف شهریه چند دانشجویی می رساند از تاریخ ۰۵/۰۸/۱۳۹۷ لغایت۲۰/۰۸/۱۳۹۷ فرصت دارند که جهت تحویل مدارک تخفیف شهریه نیمسال اول سال تحصیلی۹۸/۹۷ به طبقه همکف ساختمان آموزش جنب دفتر فرهنگ اسلامی مراجعه نمایند.بدیهی است زمان اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد.
اطلاعیه تخفیف شهریه چند دانشجویی

مدارک لازم:

1)تکمیل فرم تقاضای تخفیف شهریه

2)اصل شناسنامه و تصویرتمام صفحات شناسنامه همه دانشجویان

3)گواهی اشتغال به تحصیل درنیمسال اول سال تحصیلی98/97 دانشجو و یا دانشجویان دیگر(اگرهردو دانشجو

ویا همه دانشجویان،دانشجوی واحد مسجدسلیمان باشند پرینت انتخاب واحد ترم جدید وکارنامه کل کافی است)

4) پرینت انتخاب واحد وکارنامۀ کل تایید شده متقاضی

5)گواهی تایید شده مبنی بر دانشجوی ممتاز بودن

تذکر:

1)تخفیف دو یا چند دانشجو به کسانی تعلق می گیرد که همگی دانشجوی دانشگاه آزاد باشند.

2)به دانشجویان متأهل تخفیف تعلق نمی گیرد مگر دانشجویانی که همسر یا فرزند آنان نیز دانشجوی دانشگاه آزاد باشد.

3)تخفیف شهریه به دانشجویانی که کل شهریه آنان توسط نهادها،ارگان ها، افراد و....پرداخت می شود تعلق نمی گیرد.

4)به دانشجویان میهمان تخفیف شهریه تعلق نمی گیرد.

5)به دانشجویانی که درنیمسال قبل مشروط شده اندتخفیف شهریه تعلق نمی گیرد.

معاونت دانشجویی  و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل