• پنجشنبه ۰۱ فروردین ۱۳۹۸

هفت مدال طلا برای دانشجو واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۱۰۴ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در مسابقات شنای قهرمانی کارگران کشور و انتخابی تیم ملی، موفق به کسب هفت عنوان قهرمانی شد.
هفت مدال طلا برای دانشجو واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، ساسان کریمی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، در مسابقات شنای قهرمانی کارگران کشور که از هفتم تا نهم آذرماه سال جاری به میزبانی شهرستان بجنورد برگزار شد، در هفت رشته، بر سکوی قهرمانی قرار گرفت.

کریمی که در رده سنی 54-50 سال در این دوره از مسابقات شرکت کرد، در مسافت 50 متر در رشته‌های کرال سینه، کرال پشت، پروانه و قورباغه و همچنین در مسافت 100 متر در رشته‌های کرال سینه، کرال پشت و قورباغه موفق به کسب مقام اول و دریافت مدال طلا شد.

وی هم چنین پس از بدست آوردن این موفقیت، جهت شرکت در مسابقات جهانی المپاد کارگران که خردادماه سال 98 در اسپانیا برگزار می‌شود به تیم ملی کارگران ایران اسلامی راه یافت.

لازم بذ کر است  ساسان کریمی ورزشکار ملی پوش مسجدسلیمانی و صاحب چندین عنوان قهرمانی کشوری و آسیایی، که سابقه 10 سال کاپیتان تیم ملی شنای ایران  نیز در کارنامه ورزشی  وی وجود دارد، در سال 94  که عازم مسابقات جهانی کارگری در ایتالیا بود علیرغم این‌که طبق چک لیست رکوردهای نهایی قبل از مسابقات 4 مدال طلا و 4 مدال نقره اش محرز بود بدلیل حضور شناگران رژیم غاصب صهیونیستی اسرائیل در حمایت از مردم ستمدیده فلسطین از شرکت در این دوره از مسابقات امتناع کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، کسب هفت عنوان پرافتخار قهرمانی و راهیابی به تیم ملی شنای کارگران جمهوری اسلامی ایران را به ساسان کریمی و جامعه ورزشی شهرستان مسجدسلیمان و همچنین استان خوزستان تبریک وبرای وی آرزوی موفقیت کردند.

( ۱ )