• پنجشنبه ۰۱ فروردین ۱۳۹۸

برگزاری مراسم ترحیم برای عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۴ کد : ۱۱۰۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
مراسم یادبود زنده یاد سید آرش قاضی دزفولی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در حسینیه این واحد دانشگاهی برگزار شد.
برگزاری مراسم ترحیم  برای عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این مراسم که با حضور تنی چند از خانواده زنده یاد سید آرش قاضی دزفولی و هیأت رییسه و همچنین تنی چند از استادان، دانشجویان وکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ، برگزار شد، پس از تلاوت قرآن کریم، دکتر علی یار حسینی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و دکتر محمد حسین محبی معاون  آموزشی این واحد دانشگاهی و هم چنین حجت الاسلام محمدی، به سخنرانی پرداختند.

سخنرانان  این مراسم، ضمن تسلیت درگذشت این استاد فرهیخته  به خانواده و اقشار مختلف دانشگاه، در خصوص عملکرد خوب  زنده یاد قاضی دزفولی در محیط دانشگاه و تلاش و کوشش وی در تربیت و آموزش دانشجویان سخنرانی واز درگاه خداوند منان برای این مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبری جمیل مسئلت کردند.

همچنین در پایان و قبل از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، دعای زیارت عاشورا و روضه شهادت امام حسین(ع)، قرائت و صواب این دعا و روضه به روح استاد فرهیخته سید آرش قاضی دزفولی اهدا شد.

در ضمن عمو و همسر مرحوم سید آرش قاضی دزفولی در سخنانی که  از طرف خانواده آن فقید سعید، ایراد کردند از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برای برگزاری این مراسم، تقدیر نمودند.

لازم بذکر است، استاد سید آرش قاضی دزفولی عضو هیأت علمی گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان که از تاریخ 1379/12/01  در سنگر تعلیم و تربیت نسل آینده ساز ایران اسلامی به بهترین شکل با جدیت وصف ناپذیر خالصانه تلاش می کرد، پس از مدتی مبارزه با بیماری، دار فانی را ودا گفت و خانواده و جامعه دانشگاهی را داغدار کرد.

( ۱ )