• پنجشنبه ۰۱ فروردین ۱۳۹۸

برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۱۰۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
به مناسبت هفته تربیت بدنی یک دوره مسابقه فوتسال بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد.
برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

بهرام صالحی مسئول تربیت بدنی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه، در این خصوص گفت: «به مناسبت هفته تربیت بدنی هشت تیم دانشجویی برای شرکت در این دوره از مسابقات ثبت کرده که در طی سه روز در دو گروه چهار تیمی باهم به رقابت پرداختند.»

وی، افزود: « پس از پایان دور اول این مسابقات، چهار تیم  به مرحله نیمه نهایی راه یافتند که در پایان این مرحله دو تیم زاگرس و شهید احمدپور  موفق به راه یابی به مسابقه فینال شدند.»

صالحی در ادامه گفت: « دررقابت پایانی این دوره از مسابقات، تیم فوتسال دانشجویی زاگرس با نتیجه چهار بر یک موفق به شکست حریف خود شد و به مقام قهرمانی رسید.»

سرپرست برگزاری این دوره از مسابقات در پایان ضمن تشکر ازکلیه ورزشکاران و عوامل برگزاری مسابقات، گفت:«در دیدار پایانی این دوره از مسابقات، جمعی از پیشکسوتان فوتبال شهرستان مسجدسلیمان به اتفاق هیأت رییسه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان حضور داشتند و در مراسم پایانی، جوایز تیمهای برتر اهداء شد.»

( ۱ )