• چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸

قهرمانی تیم فوتسال کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در مسابقات استان خوزستان

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۲ کد : ۱۱۱۴ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
در مسابقات قهرمانی فوتسال کارمندی و هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان که از پنجم دی ماه ۹۷ به مدت یک هفته در آبادان برگزار شد، تیم واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به مقام قهرمانی رسید.
قهرمانی تیم فوتسال کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در مسابقات استان خوزستان

بهرام صالحی مسئول تربیت بدنی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در این رابطه به خبرنگار این واحد دانشگاهی، گفت:« این دوره از مسابقات با حضور 14 تیم در 4 گروه برگزار شد که در مرحله اول تیم فوتسال واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با شکست تیم‌های خرمشهر و بهبهان و تساوی با تیم دزفول به عنوان سرگروه به مرحله یک هشتم راه یافت.»

وی افزود:«در ادامه این مسابقه تیم مسجدسلیمان موفق به عبور از دو تیم شوشتر و رامهرمز و رسیدن به فینال این دوره از مسابقات شد.»

صالحی در ادامه، گفت:«در مسابقه فینال که بین دو تیم مسجدسلیمان و اهواز برگزار شد پس از تساوی در وقت قانونی، در ضربات پنالتی تیم واحد دانشگاهی مسجدسلیمان موفق شد با نتیجه 3 بر 2 بر رقیب خود غلبه و به مقام قهرمانی برسد.»

اسامی اعضای تیم فوتسال کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان عبارتند از: رضا نادر زاده، محمد هوشنگی، یوسف بابادی، کاوس حسنوند، تورج داودی، بهرام صالحی، محمد سوخته زاده،محمدمراد مرادی،  امیر حسین جهانگیری، اسماعیل کریم‌پور، رشید عبداله زاده و ظهراب ناصری و همچنین دکتر محمد سجادی به عنوان سرمربی ، بهار آلبا به عنوان مربی و پیمان اسدی به عنوان سرپرست این تیم را هدایت کردند.

( ۲ )