• یکشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۸

برگزاری اولین جلسه دفاعیه دکتری تخصصی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۱۱۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
اولین دانشجوی مقطع دکتری تخصصی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان از رساله دکتری خود دفاع کرد.
برگزاری اولین جلسه دفاعیه دکتری تخصصی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، سمیرا یزدان خواه دانشجوی دکتری تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی ورودی 93 موفق شد از رساله دکتری خود به عنوان« استخراج عصاره شاه توت، بررسی تیمارهای فرایندی بر ویژگی‌های آن و تأثیر عصاره تغلیظ شده بر قابلیت هضم نشاسته و ویژگی‌های کیفی ماکارونی» دفاع نماید.

یزدان خواه، تحت نظر استاد راهنما خود دکتر محمد حجتی و استاد مشاور دکتر محمد حسین عزیزی تبریززاده رساله دکتری خود را تحریر کرد و در حضور استادهای داور،  دکتر مهرنوش تدینی، دکتر علی فاضل آرا و دکتر حبیب‌الله عباسی و ناظر تحصیلات تکمیلی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان دکتر عبداله مرادی از این رساله با موفقیت دفاع کرد.

در این جلسه علاوه بر افراد نامبرده، سرپرست، معاونین و تنی چند از دانشجویان و کارکنان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان نیز حضور داشتند.

دکتر علی‌یار حسینی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان بعد از اتمام جلسه دفاعیه در سخنانی، ضمن تبریک ایام دهه فجر، از زحمات سمیرا یزدان‌خواه تقدیر و این موفقیت را به ایشان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که انشاالله در آینده شاهد موفقیت کلیه دانشجویان باشیم و فارغ التحصیلان نیز سفیران خوبی برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در داخل و خارج از کشور باشند.

( ۱ )