• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

تغییر کاربری مهمانسرای استادان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به هتل فرهیختگان

۲۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۳۹ کد : ۱۱۲ اخبار دانشگاه
پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، مهمانسرای استادان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به هتل سه ستاره فرهیختگان تغییر کاربری پیدا کرد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، رییس، معاون اداری مالی و مدیر اداری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با حضور در جمع کارکنان هتل فرهیختگان، محمدمراد مرادی را بعنوان مدیر این هتل معرفی کردند. مسعود شهبازی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در این جلسه ، ضمن ابراز رضایت از عملکرد کارکنان هتل فرهیختگان گفت:نحوه خدمات رسانی کارکنان هتل به مخاطبان که بیشتر استادان واحد بودند مطلوب بوده و در بررسی بعمل آمده نحوه عملکرد کارکنان خوب ارزیابی شده است که به همین خاطر از این عزیزان تشکر می کنم . شهبازی در ادامه گفت: همانطور که مستحضر هستید با توجه به هماهنگی های بعمل آمده با مسئولین شهرستان و اعلام آمادگی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، میزبانی تیمهای فوتبال لیگ برتر کشورکه برای انجام مسابقه با تیم نفت مسجدسلیمان به این شهرستان می آیند در هتل فرهیختگان انجام می شود لذا همین موضوع باعث سنگین تر شدن وظایف کارکنان می گردد که برای ساماندهی و برنامه ریزی بهتر، محمد مراد مرادی را بعنوان مدیر هتل معرفی می نمانیم تا بتواند در کنار دیگر پرسنل زحمت کش، امور مربوطه را با موفقیت به انجام رسانند. رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش دیگر گفت:تمامی امور در این واحد دانشگاهی زنجیر وار به همدیگر متصل هستند و در صورت کم کاری در یک بخش، دیگر بخشها هم دچار مشکل می شوند و در همین رابطه هتل هم از جمله بخشهایی است که باید در آن کارها به بهترین شکل به انجام برسد تا خدا ناکرده تعلل در امور باعث ایجاد اخلال در دیگر قسمتها نشود. مسعود شهبازی در ادامه ضمن تأکید به لزوم میزبانی شایسته از تمامی مخاطبان بویژه تیمهای فوتبال لیگ برتر گفت: باید به نکته توجه داشته باشیدکه اعضا این تیمها بعنوان سفیران فرهنگی برای این واحد دانشگاهی منعکس کننده نحوه رفتار و برخورد شما هستند پس سعی کنید کارها را طوری به انجام برسانید که ماندگار باشند. وی در پایان خواستار بررسی امکانات موجود و مشخص کردن کاستی ها شد و از مدیریت هتل خواست با توجه به تغییر نام مهمانسرا استادان به هتل فرهیختگان و لزوم جدیت بیشتر در انجام امور محوله در کوتاه ترین زمان با هماهنگی معاون اداری مالی و مدیر اداری نسبت به رفع کاستی ها اقدام نماید تا میزان رضایت مندی مخاطبان بیشتر از قبل شود. لازم بذکر است هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در سه طبقه بنا شده که دارای 56 اتاق سه تخته مجهز، سالن کنفرانس مجهز به امکانات سمعی و بصری، سالن غذاخوری به گنجایش 70 نفر، کافی شاپ و وسایل گرمایشی و سرمایشی مناسب می باشد.

( ۱ )