• سه شنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۸

بازدید فرماندار مسجدسلیمان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۱۳۰ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حیدر حجتی نیا فرماندار مسجدسلیمان به اتفاق تنی چند از مسئولین این شهرستان از واحد دانشگاهی مسجدسلیمان بازدید و از نزدیک از امکانات و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی دیدن کردند.
بازدید فرماندار مسجدسلیمان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه، در جلسه‌ای که بعد از این بازدید برگزار شد، دکتر علی یارحسینی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در سخنانی ضمن عرض خیرمقدم، به ارایه گزارش اجمالی از برخی از فعالیت‌‌های انجام شده و توانمندی‌های موجود در این واحد دانشگاهی و همچنین برخی از مشکلات موجود و انتظاراتی که از برخی از ادارات برای برطرف کردن مشکلات است، پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام حجتی فرماندار مسجدسلیمان، گفت: خوشحال هستم در مرکز علمی و پرورشی و فضای آموزشی متناسب، در دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان در خدمت هیأت رییسه و کارکنان هستم.

وی، افزود: دانشگاه یکی از نیازهای اساسی جامعه است و در صورتی که درخصوص نوع رشته‌های موجود در هر دانشگاه با توجه به نیاز منطقه و ظرفیت‌های شهرستان، جذب رشته صورت می‌گرفت قطعاً بسیار مطلوب تر و مفید تر بود.

فرماندار مسجدسلیمان، گفت:  رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در گزارش خود به مشکلاتی اشاره کر که برای من جای تأسف است که چنین مشکلاتی که غالباً به دنبال ریزش دانشجو و کمبود بودجه رخ داده در این واحد دانشگاهی وجود دارد.

وی تأکید کرد: آنچه در توان مجموعه مدیریت داخلی مسجدسلیمان است قطعاً برای کمک به واحد دانشگاهی مسجدسلیمان دریغ نخواهیم کرد و از همه ادارات می خواهم در رفع مشکلات این واحد دانشگاهی مسائلی که مربوط به اداره خود است را به صورت جدی پی گیری و برطرف نمایند.

حجت الاسلام حجتی نیا در ادامه صحبت خود ضمن بازگو کردن مشکلات موجود در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان که توسط رییس این واحد دانشگاهی گزارش شد،  با دسته بندی این مشکلات، به روسا یا نمایندگان هر اداره که در جلسه حاضر بودند، تأکید کرد در اسرع وقت نسبت به برطرف کردن این مشکلات اقدام نمایند .

فرماندار مسجدسلیمان همچنین پیشنهاد کرد: در میدان ورودی شهر که به نام دانشگاه نامگذاری شده توسط شهرداری یک المان متناسب با نام میدان، نصب شود که در این خصوص هم می‌توان طراحی این المان را به گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان محول کرد.

وی افزود: بی نظمی خاصی در میدان دانشگاه بخاطر فعالیت مغازها و دکه ها دیده می شود که در شأن شهر نیست لذا  شهرداری هر چه سریعتر لازم است نسبت به ساماندهی به مغازها و دکه‌های ورودی شهر که پیرامون میدان دانشگاه است اقدام و برای زیبا سازی نمای ورودی شهر که متاسفانه بدلیل بی نظمی همین مکانها بوجود آمده جدیت داشته باشد.

حجتی نیا در پایان خطاب به مسئولین و کارکنان دانشگاه، گفت: درست است که برخی از مشکلات باید با همکاری ادارات برطرف شود ولی آنچه مهم است، تلاش و همت خود شماست که باید برای برون رفت از این شرایط راهکارهای مناسبی پیدا کنید و تبلیغ مناسبی برای ارایه توانمندی های خود به ادارات داشته باشید.

( ۲ )