• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

برگزاری آزمون فینال پرستاری، دانشجویان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۷ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۱۳۳ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
آزمون فینال دانشجویان رشته پرستاری ورودی ۹۴ دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، با حضور تنی چند از اعضای هیأت علمی و مدرسان مدعو این واحد دانشگاهی برگزار شد.
برگزاری آزمون فینال پرستاری، دانشجویان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

آزمون فینال دانشجویان رشته پرستاری ورودی 94 دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، با حضور تنی چند از اعضای هیأت علمی و مدرسان مدعو این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، سیده مولود رسولی قهفرخی مدیر گروه پرستاری این واحد دانشگاهی در این خصوص گفت:« 34 نفر از دانشجویان پرستاری ورودی 94 در این آزمون که به روش آسکی در شش ایستگاه استاندارد برگزار شد، پس هشت ترم، آموخته های خود را در این رشته را در قالب مهارت پرستاری در ایستگاه های مختلف به مدرسان به صورت عملی و شفاهی نمایش دادند.»

رسولی، گفت:« با توجه به مصوبات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و تجدید نظر صورت گرفته در سرفصل رشته پرستاری که از سال 93 لازم اجرا شده است، دانشجویان پرستاری پس اتمام دروس تئوری و عملی(کارورزی) در آزمون فینال به منظور سنجش میزان مهارت پرستاری شرکت و قبولی در این آزمون به منزله تأیید فارغ التحصیلی می باشد.»

( ۵ )