• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

ثبت نام بدون آزمون دانشجویان جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

۲۰ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۴ کد : ۱۱۴ اخبار دانشگاه
همزمان با سراسر کشور، ثبت نام متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به صورت پذیرش دانشجو بدون آزمون از روز سه شنبه 21مردادماه سال 1393 شروع خواهد شد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان ، محمد حسین محبی نور الدین وند معاون آموزشی واحد مسجدسلیمان ضمن اعلام خبر فوق گفت: مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی زمان ثبت نام داوطلبان مقاطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته با آزمون و بدون آزمون را روز سه شنبه مورخ 93/05/21 لغایت شنبه 93/06/01 اعلام کرد که طبق همین اطلاعیه کلیه داوطلبان می توانند از طریق مراجعه به سایت این مرکز به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اینترنتی و کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند. معاون آموزشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان گفت: طبق بخشنامه مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی کلیه داوطلبانی که در آزمون سراسری شرکت کرده یا نکرده اند مجاز به ثبت نام در پذیرش بدون آزمون در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان می باشند ومی توانند با چند بار ثبت نام در سایت اعلام شده برای رشته های مختلف شانس پذیرش خود بالا ببرند. محبی نورالدین وند در خصوص واحد دانشگاهی مسجدسلیمان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از جمله واحدهای دانشگاهی معتبر کشور می باشد که در طول بیشتر از ربع قرن فعالیت علمی وآموزشی خود توانسته با بهره گیری از کادر مجرب هیأت علمی و اداری توانمند و همچنین برخورداری از آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز، خوابگاه دانشجویی دخترانه، و فضای مناسب آموزشی، فارغ التحصیلان ممتازی به جامعه معرفی و سهمی قابل قبولی در آموزش فرزندان این مرز و بوم برای دستیابی به خودکفایی داشته باشد. معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در رابطه با رشته های آموزشی موجود در این واحد دانشگاهی گفت: در حال حاضر بیش از 46 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی چون: مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، مهندسی نفت، مهندسی کامپیوتر، مهندسی تکنولوژی برق- قدرت، مهندسی تکنولوژی ساختمان، مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید، مهندسی تکنولوژی معماری، میکروبیولوژی،آموزش و پرورش ابتدایی،شیمی محض، دبیری زبان انگلیسی،حسابداری، تربیت بدنی و... موجود می باشد. وی در خاتمه گفت: تا امروز تمام سعی و تلاش کارکنان و اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی این بوده که بهترین شرایط را برای رفاه حال دانشجویان عزیز شاغل به تحصیل در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان فراهم نماییم تا دانشجویان بدون دغدغه و با آرامش خاطر به تحصیل بپردازند اما با وجودی که هیچ سیستمی بدون مشکل نیست اما خدا را شکر می کنیم که در مجموع نمره قبولی در رضایتمندی مخاطبان گرفته ایم و امیدوارم خداوند این توفیق را به همه ما عنایت فرمایید تا با خدمت رسانی بهتر و ارتقا سطح کیفی و کمی آموزش رضایت مندی مخاطبان خود را افزایش دهیم. لازم بذکر است متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان می توانند اطلاعات بیشتر در خصوص رشته های موجود این واحد دانشگاهی وهمچنین شرایط مربوط به ثبت نام سال تحصیلی 1393را از طریق سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org یا سایت واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به آدرس www.iaumis.ac.ir دریافت نمایند.