• شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۱۴۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به منظور آشنایی دانشجویان جدید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با حوزه های مختلف و همچنین برخی قوانین و مقررات دانشگاه، جلسه توجیهی در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش کورش اکبری خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این جلسه که با حضور جمعی از دانشجویان جدیدالورود، استادان، مدیران گروه و کارکنان و همچنین هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد، سرپرست و معاونین این واحد دانشگاهی در سخنانی ضمن خیرمقدم به بیان نکات مرتبط با حوزه کاری خود پرداختند.

دکتر علی یار حسینی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، در سخنانی ضمن خیرمقدم به حاضران در جلسه و تبریک پذیرفته شدن دانشجویان جدید را  در این واحد دانشگاهی، گفت:« ورود به دانشگاه تنها به خاطر گرفتن مدرک نباید باشد. اخذ مدرک یکی از دلایل متعدد ادامه تحصیل در مقاطع آموزش عالی است و این موضوع نمی تواند تمام هدف دانشجویان قلمداد شود.»

حسینی، افزود:« دانشجویان عزیز اگر به دنبال موفقیت و کسب سود حداکثری در دوران تحصیل هستند، با ورود به دانشگاه باید به دنبال کسب معرفت و به کمال رسیدن باشند که طی نمودن این راه سختی هایی دارد که باید  تحمل شود.»

عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی واحد مسجدسلیمان، خاطر نشان کرد:« دانشجویی پس از فراغت از تحصیل موفق است که در طول مدت تحصیل به خدا نزدیکتر شود. این کار میسر نمی شود مگر این که مقید به انجام به موقع کلیه واجبات دینی و اعمال پسندیده باشد. اگر این چنین نباشد نتیجه مطلوبی بدست نخواهد آمد.»

وی، گفت:« شما دانشجویان عزیزی که تازه وارد دانشگا شده اید از همین الان باید به فکر انجام امور اشاره شده باشید و همیشه باید به این امر توجه کنید که وظیفه مهمی بر دوش شما است که باید برای جامعه بشری مفید باشید.»

حسینی در بخش دیگر صحبت خود، گفت:« دانشجو باید  تأثیر گذار باشد نه تأثیر پذیر. اگر دانشجو در فضای نامطلوبی قرار گرفت سعی کند به اصلاح آن همت گمارد نه اینکه خود نیز همرنگ افرادی شود که رفتار، کردار، پوشش و منش دانشجوی مسلمان را ندارد.»

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گفت:« دانشجو باید هم در ظاهر و هم در باطن در سطح یک فرد دانشگاهی باشد. مثلاً در ظاهر نباید از پوششی استفاده کند که در شأن یک دانشجوی مسلمان نیست. متآسفانه امروز در برخی جاها پوشش های ناشایستی دیده می شود که نه تنها در شأن دانشجویان نیستند بلکه مغایر با فرهنگ ایران و آداب دینی اسلام است.»

ایشان، تأکید کرد:« راحت طلبی آفت زندگی انسان است. دانشجویان نباید از مشکلات بترسند و فکر راحت طلبی باشد. چنین فکری اگر در ذهن نهادینه شود انسان را طی نمودن موفق راه سعادت باز می دارد.»

حسینی، افزود:« بهترین سرمایه هر انسان در دنیا و آخرت و شایسته ترین راه برقراری ارتباط با خدا، نماز است. اگر به خواندن اول وقت نماز اهتمام داشته باشیم  به خدا بیشتر از قبل نزدیک می شویم و اگر به خدا نزدیکتر شوم هم به لحاظ روحی دیگر دچار مشکل نمی شویم و سرحال تر از قبل خواهیم بود و هم زندگی موفق تر و شادتری خواهیم داشت.»

دکترغلامعباس تقیان دشت بزرگ معاون دانشجویی فرهنگی واحد مسجدسلیمان، ضمن تسلیت ایام سوگواری دهه آخر صفر و خیرمقدم به دانشجویان جدید، گفت:« از زمان صدور حکم مقام معظم رهبری مبنی بر انتصابات دکتر علی اکبر ولایتی به سمت رییس هیأت موسس و هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی، خدا را شکر شاهد تحولات خوبی در حوزه های مختلف به خصوص فرهنگی بود هایم و یکی از این اتفاقات، حرکت به سمت اسلامی نمودن دانشگاه آزاد اسلامی می باشد که با صدور بخشنامه های مختلف و تشکیل کارگروه های تخصصی این مهم به صورت جدی درحال انجام است.»

وی، افزود:« پوشش و حجاب هم برای دختران و هم برای پسران در همین راستا مورد توجه قرار گرفته و همه دانشگاهیان موظف به رعایت آیین نامه های مختلف در این رابطه هستند. لذا برای آشنایی شما دانشجویان عزیز با مصادیق پوشش اسلامی و دانشگاهی ، بنرهای اطلاع رسانی متعددی در دانشگاه نصب شده و انتظار می رود همه دانشجویان موارد اشاره شده در این بنرها را رعایت کنند.»

عضوهیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در ادامه صحبت خود ضمن معرفی قسمتهای مختلف حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی، برخی از شرح وظایف این قسمتها و همچنین قوانین و مقررات  مربوطه را تشریح کرد.»

تقیان خاطر نشان کرد:« شما دانشجویان عزیز از همین ابتدای ورود به دانشگاه باید اطلاعات خود را نسبت به قوانین و مقررات دانشگاه بالا برده و در راستای همین مقررات دوران تحصیل را موفقیت به پایان برسانید. عدم رعایت مقررات دانشگاه تبعاتی را برای خاطیان به دنبال خواهد داشت که ادامه تحصیل و آینده را تحت الشعاع قرار خواهد داد.»

دکتر محمد حسین محبی نورالدین وند معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد مسجدسلیمان نیز ضمن تشریح برخی از قوانین و مقررات آموزشی، خطاب به دانشجویان جدید الورود گفت:« دانشگاه تنها محل اخذ مدرک نیست. دانشگاه آزمایشگاهی است که در آن باید یاد گرفت چطور زندگی کر؟ پطور مطالبه گربود؟ چطور پرسشگر بود؟ ...»

وی، افزود:«دانشگاه دوره ی اندوختگی است. دوره ای است که باید مهارت های زندگی را یاد بگیریم و بعد از اتمام درس بتوانیم از اندوخته های خود برای آبادی کشور و سربلندی خود استفاده کنیم.»

در ادامه جلسه دکتر محمد حسین محمدپور معاون پژوهشی و   دکتر علیرضا آقابیگی معاون اداری مالی واحخد دانشگاهی مسجدسلیمان هر کدام به طور جداگانه به تشریح اجمالی حوزه کاری خود و قوانین مقررات مربوطه و همچنین نحوه تعامل دانشجویان با این دو قسمت پرداختند.

( ۱ )