• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

معارفه معاون جدید اداری مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۹ کد : ۱۱۵ اخبار دانشگاه
در جلسه ای که با حضور هیأت رییسه، مدیران و جمعی از کارکنان حوزه اداری مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد، معاون جدید اداری مالی این واحد دانشگاهی معارفه و از معاون سابق تکریم بعمل آمد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دراین جلسه مسعود شهبازی در آغاز صحبت خود ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم مظلوم نوار غزه، از عموم کارکنان این واحد دانشگاهی دعوت کرد با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی ، در صورت تمایل درامر کمک رسانی نقدی به مردم بی دفاع غزه سهیم باشند. شهبازی در بخشی دیگر از صحبت خود گفت: جایگزین کردن برنامه محوربودن بجای شخص محور بودن کلید موفقیت در امور است چون اگر در مدیریت خود برنامه محور نباشیم، اگر چشم انداز برای فعالیت های خود نداشته باشیم دچار روزمرگی خواهیم شد. رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با اشاره به تدوین چشم انداز کاری برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گفت: با همکاری تمامی حوزه ها پس از بررسی پیشنهادها، چهل هدف در قالب چشم انداز کلان مانند:"اخذ مجوز راه اندازی مجلات علمی و پژوهشی در دانشگاه "،"جذب اعضای هیأت علمی دارای درجه دکتری و رساندن اعضاء هیأت علمی دارای درجه استادیاری به حداقل 70 نفر"،"راه اندازی حداقل 10 شرکت دانش بنیان"،"افزایش تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری" و... را بعنوان قسمتی ازمسیر روبه جلوی این دانشگاه مشخص کرده ایم . دانش آموخته دکتری مشاوره در ادامه گفت: خدا را شاکرم که با تلاش همه همکاران خود در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان هم اکنون شاهد قطعی شدن رشته های بهداشت عمومی در مقطع کارشناسی در وزارت بهداشت ، کارشناسی ارشد حسابداری در وزارت علوم و دکتری مهندسی صنایع در کمیته گسترش آموزش عالی استان خوزستان می باشیم و امیدوارم بزودی با جذب دانشجو در رشته های اشاره شده و همچنین دیگر رشته های در حال بررسی، زمینه ارتقاء بیشتر این واحد دانشگاهی را فراهم نماییم وبا آموزش نیروهای متخصص سهمی در آبادانی کشور عزیزمان داشته باشیم. ایشان همچنین گفت: خوشبختانه امروزه فرصت تاریخی خوبی برای این واحد دانشگاهی بوجود آمده و این فرصت وجود دکترامیدوار رضایی بعنوان نماینده ریاست عالی دانشگاه در استان خوزستان و همچنین روسای قبلی این واحد دانشگاهی آقایان ملک محمدی و داودی در منطقه می باشد که امیدوارم بتوانیم از توانمندی و دلسوز بودن ایشان برای بهبودی شرایط واحد مسجدسلیمان استفاده کرد. مسعود شهبازی در بخش دیگر صحبت خود ضمن تشکر از زحمات ارزشمند غلامعباس تقیان در مدت زمان تصدی معاونت اداری مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، ایشان را فردی سخت کوش دانسته که تا آخرین دقیقه مسئولیت با جدیت امور محوله را انجام داده است و از طرف دیگربا معرفی علی اکبر سرقلی بعنوان معاون جدید این حوزه چنین گفت: امروز پرچم اداری و مالی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان را از سرداری گرفته و به دست سردار دیگر داده می شود از خداوند منان می خواهم به همه ما بویژه این دو برادر عزیز سلامتی و موفقیت عطا فرماید. رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش پایانی گفت: "برگزاری جلسات مختلف و ماهیانه با تمام حوزه ها و بررسی مشکلات آنها"،"توجه ویژه به بعد فرهنگی تمام کارها"،" تعیین تکلیف اموال مازاد دانشگاه"،" پیگیری جدی امور هتل دانشگاه و نظارت بر فعالیت و رفت و آمدها به این هتل"،"رعایت صرفه جویی در هزینه ها به شرطی که به همکاران و سیستم آسیب نرسد"،"تحقق بخشی به درآمدهای غیر شهریه"و... از جمله انتظارات اینجانب از معاون جدید اداری مالی واحد می باشد که امیدوارم همچون گذشته بصورت قاطع در این مسیر گام برداشته شود و همین جا اعلام می کنم برای رسیدن به اهداف عالی دانشگاه با تمام تصمیمات صحیح حوزه اداری مالی موافق و از آنها پشتیبانی خواهم کرد. لازم بذکر است در این جلسه غلامعباس تقیان در سخنانی کوتاه به بیان اجمالی برخی از اقدامات انجام شده در مدت زمان تصدی معاونت اداری مالی واحد داشگاهی پرداخت و ضمن تشکر از همکاری تمامی مسئولین و کارکنان بویژه کارکنان حوزه اداری مالی ، برای معاون جدید این حوزه آرزوی موفقیت کرد. همچنین علی اکبر سرقلی معاون جدید اداری مالی واحد مسجدسلیمان ضمن تشکر از رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به خاطر اعتماد به وی برای تصدی این مسئولیت ، ابراز امیدواری کرد که با یاری خدا و کمک همه همکاران، تمام تلاش خود را برای پیشبرد اهداف دانشگاه تا محقق شدن تمام برنامه های مشخص شده در چشم انداز کلان دانشگاه بکار خواهد گرفت.