• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

راه اندازی آزمایشگاه مقاومت مصالح در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۸ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۱ کد : ۱۱۶ اخبار دانشگاه
به همت حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، آزمایشگاه مقاومت مصالح در این واحد دانشگاهی راه اندازی شد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، احمد نیامدپور معاون پژوهشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان گفت: به منظور کاهش مشکلات دانشجویان رشته های مکانیک، ساخت تولید، ساختمان و صنایع فلز این واحد دانشگاهی با هزینه ای بالغ بر 700میلیون ریال در فضایی به مساحت 65 متر مربع آزمایشگاه مقاومت مصالح تجهیز و راه اندازی شد. معاون پژوهش و فن آوری واحد مسجدسلیمان همچنین گفت: دراین آزمایشگاه که از دستگاه هایی چون " کشش یونیورسال15 تن "، " تست ضربه " ،" کشش و خمش" و... برخوردار می باشد، علاوه بردانشجویان، در صورت ارایه تقاضا از سوی صنایع مرتبط، می توان در قالب انعقاد قرارداد همکاری، شرایط را برای استفاده صنایع فراهم ساخت . لازم بذکر است جمعی از استادان و دانشجویان گروه های آموزشی صنایع فلزی ، مکانیک خودرو و ساخت و تولید با نصب یک بنر از همکاری و تلاش مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و سایر پرسنل این واحد دانشگاهی برای راه اندازی آزمایشگاه مقاومت مصالح تشکر کردند.