• جمعه ۰۴ مهر ۱۳۹۹

چاپ مقاله فارغ التحصیل واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در یکی ازمعتبرترین مجله‌های مهندسی صنایع جهان

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۱۶۶ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
مقاله isi دانشجوی فارغ التحصیل رشته مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در یکی ازمعتبرترین مجله‌های مهندسی صنایع جهان، چاپ شد.

به گزارش کورش اکبری خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، مقاله ISI عباس شجاع دانشجوی فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با عنوان « الگوریتم‌های فرا ابتکاری تطبیق پذیر برای حل مسأله طراحی شبکه زنجیره تأمین انعطاف پذیر با حالت‌های مختلف تحویل.» در مجله Computers & Industrial Engineering که دارای ضریب تأثیر 518/3 است و یکی از معتبرترین مجله‌های در رشته مهندسی صنایع جهان می‌باشد، پذیرفته و به چاپ رسید.

عباس شجاع نویسنده این مقاله علمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، گفت: «زنجیره تأمین سیستمی متشکل از سازمان‌ها، مردم، فعالیت‌ها، اطلاعات و منابع است که در انتقال یک کالا یا خدمات از عرضه کننده به مشتری درگیر هستند. یکی از مباحث مهم که دراین مقاله به آن پرداخته شده بحث انعطاف پذیری است در شرکت‌های تولیدی است که توجه به آن باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش پاسخ گویی در زنجیره تأمین می‌شود.»

این محقق جوان در رابطه با مقاله اشاره شده، گفت:«شبکه‌های زنجیره تأمین انعطاف پذیر یکی از مؤثرترین انواع زنجیره تأمین در بخش‌های تولیدی و خدماتی هستند. در چنین شبکه‌هایی، حالت‌های مختلف تحویل می‌توانند به طور قابل توجهی کارایی کل زنجیره را تحت تأثیر قرار دهند. در این مقاله، یک مدل برنامه‌ریزی خطی عدد صحیح مختلط برای یک مسأله طراحی شبکه زنجیره تأمین انعطاف پذیر چهار مرحله‌ای، چند محصولی  با حمل و نقل هزینه ثابت سه بعدی ارائه شده است.»

وی افزود:« مدل مربوطه سه حالت مختلف تحویل شامل تحویل عادی، تحویل مستقیم و حمل مستقیم را در نظر گرفته است. با توجه به پیچیدگی حل این مسأله و NP-hard بودن آن،  الگوریتم‌های فرا ابتکاری کلاسیک و  تطبیق پذیر توسعه داده شد.  نتایج نشان داد که الگوریتم بهینه سازی میرایی ارتعاش تطبیق پذیر عملکرد بهتری نسبت به سایر الگوریتم‌ها دارد.»

عباس شجاع نویسنده این مقاله علمی در پایان از دکتر صابر ملا علی زاده و دکتر صادق نیرومند به ترتیب اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و مرکز آموزش عالی فیروزآباد فارس به خاطر همکاری و راهنمایی صمیمانه در نگارش این مقاله تشکر کرد.

لازم بذکر است این محقق مقاله دیگری  با عنوان« الگوریتم های بهینه سازی یادگیری انسانی ساده شده تطبیق پذیر ترکیبی برای مساله طراحی شبکه زنجیره تأمین با امکان حمل مستقیم» به رشته تحریر درآورده که برای چاپ در مجله Applied Soft Computing  در حال بازنگری(revision ) است.

( ۱ )