• جمعه ۰۴ بهمن ۱۳۹۸

سرهنگ حسینی فرماندهی سپاه ناحیه مسجدسلیمان: «دانشجویان باید مطالبه گر وحق خواه و برای رفع مشکلات راه حل داشته باشند.»

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۱۶۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
در آیین گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد، سرهنگ رحیمی حسینی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه مسجدسلیمان،گفت:« دانشجویان باید مطالبه‌گر و حق خواه و برای رفع مشکلات راه حل داشته باشند.»

به گزارش کورش اکبری خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، آیین روز دانشحو برگزار و سرهنگ رحیمی حسینی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناحیه مسجدسلیمان سخنرانی کرد.

سرهنگ حسینی در این جلسه ضمن تبریک روز دانشجو، از دانشجویان به عنوان نخبگان جامعه یاد کرد که مقام معظم رهبری جلسات بسیار زیادی با این قشر برگزار می کند که غالباً مدت زمان زیادی هم این جلسات به طول می انجامد و همیشه معظم له به مسئولین سفارش می کند کار را به جوانان بسپارند.

وی در بخشی از صحبت‌های خود اشاره‌ای به موفقیت‌های بدست آمده در طول عمر انقلاب اسلامی ایران و مقایسه با دوران پادشاهی پادشاهان بر این سرزمین داشت که مهمترین ویژگی و برترین دست آورد بدست آمده در انقلاب را نسبت به قبل، ترویج شعار نه شرقی و نه غربی که توسط امام راحل(ره) مطرح شده بود در بین همه اقشار جامعه وبدست آوردن استقلال و خروج از سلطه استعماری دانست که همین موضوع باعث شده در طول انقلاب برای گسترش سایه استعمار بر روی این سرزمین دشمنان تلاش‌ها و توطئه‌های زیادی کنند اما تمام نقشه‌های شوم دشمنان در این مدت نقش بر آب شده‌اند.

فرماندهی سپاه ناحیه مسجدسلیمان، در همین خصوص گفت:« در طول 40 سال گذشته در تمامی صحنه ها هر وقت مقاومت کردیم پیروز شدیم، پیروزی در دوران دفاع مقدس با وجودی‌که حدود 35 کشور از عراق حمایت می‌کردند دلیل بسیار محکم برای این ادعا است.»

ایشان افزود:« دردوران دفاع مقدس هرچند مشکلاتی در زمان بنی صدر بوجود آمد، اما با شروع ریاست جمهوری مقام معظم رهبری چون ایشان کاملاً تابع دستورات امام(ره) و همسو و گوش به فرمان بنیانگذارانقلاب اسلامی بود این دوران بسیار سخت را با پیروزی پشت سر گذاشتیم. و در کل در طول دوران انقلاب هر زمان که دولت‌ و مسولین گوش به فرمان ولی فقیه و رهبر انقلاب وهمسو با ایشان بودند همیشه  از هر بحران به خوبی عبور کرده و پیروز شده‌ایم.»

وی در خصوص حواشی بوجود آمده در رابطه با گرانی بنزین، گفت:« هر چند که قیمت 3 هزار تومانی بنزین به نسبت قیمت جهانی خوب است اما توان معشیتی مردم بسیار کم است دولت باید این قیمت را متناسب با وضعیت معیشتی مردم در نظر می‌گرفت. در شرایطی که مردم دغدغه مسایل مالی دارد و مشکلات اقتصادی زیادی وجود دارد دولت بدون اطلاع قبلی قیمت بنزین را افزایش داد و بسیاری از مردم با این اقدام دچار ضر وزیان شدند.»

فرمانده سپاه ناحیه مسجدسلیمان، گفت:« در دولت قبل برای سهمیه بندی بنزین از سه یا چهار ماه قبل اطلاع رسانی و بحث کارشناسی از طریق صدا وسیما و رسانه های جمعی شد و برنامه و اهداف این طرح به گوش مردم رسید لذا مردم بعد از سهمیه بندی با این طرح همراه شدند و هیچ مشکلی بوجود نیامد.»

سرهنگ رحیمی حسینی، با اشاره به آماده بودن دشمن برای ضربه زدن به انقلاب، گفت:«طبق اطلاعات به دست آمده، دشمن برای دی ماه قرار بود برنامه براندازی را اجرا کند که بعد از گرانی یکدفعه بنزین، دشمن شرایط را مناسب دید و با استفاده از نیروهای داخلی و چندین نفر اجیر شده و با بزرگ کردن مشکلات اقتصادی یک روز بعد از شروع طرح سهمیه بندی بنزین در 29 استان کشور بعد از ایجاد ترافیک، برنامه‌های هنجار شکنانه و آشوبگرانه واغتشاش اصلی را آغاز کرد که با تخریب یا به آتش کشاندن امکان دولتی  و خصوصی به دنبال رسیدن به اهداف شوم خود بودند.»

وی در بخشی دیگر از صحبت خود به بیان اجمالی اتفاقات بوجود آمده حواشی موضوع گرانی بنزین در مسجدسلیمان و چند شهر خوزستان پرداخت و گفت:« مردم آگاهی در مسجدسلیمان زندگی می کند که علیرغم این‌که از ساعت 9 صبح شنبه ترافیکی در خیابان جلوی فرمانداری در اعتراض به گران شدن بنزین داشتند اما بعداز صحبت اینجانب با مردم به مرور این تجمع کم شد به طوری که از ساعت 13 به بعد وقتی دوباره در بین مردم حاضر شدم به جرأت می‌گویم که از جمعیت صبح که غالباً چهره‌هایی آشنا داشتند و معلوم بود متعلق به مسجدسلیمان هستند دیگر خبری نبود و چهره‌های جدیدی مشاهده شد که مشخص بود مردم این شهر نیستند و در کل حدود ساعت 16 کلاً تحصن پایان یافت.»

فرمانده سپاه ناحیه مسجدسلیمان با اشاره به ورود مقام معظم رهبری به ماجرای گرانی بنزین، گفت:«به کمک خداوند بعد از سخنرانی مقام معظم رهبری، غائله بوجود آمده ازبین رفت و دشمن در این توطئه یکبار دیگرشکست خورد . دشمنان انقلاب خودشان اعتراف کرده‌اند که بارها با صرف وقت چند ساعته یا چند ماهه برای براندازی جمهوری اسلامی ایران نقشه ای آماده می کنیم و متحمل هزینه‌ای هنگفت هم می‌شویم ولی رهبر انقلاب با یک ساعت سخنرانی همه طرح‌های ما را برهم می‌زند.»

سرهنگ رحیمی حسینی در بخش پایانی صحبت خود با اشاره به لزوم هوشیاری دانشجویان در برابر ئوطئه دشمن، گفت:« دانشجویان نباید خنثی باشند و باید هر زمان که نیاز بود به میدان بیایند و دانشجویان باید هیأت های اندیشه ورز راه اندازی کنند و هر هفته یا هر ماه جلساتی برای بیان مشکلات و مشخص کردن راه حل برای رفع آنها وارایه به مسئولین مربوطه برگزار نمایند.»

در پایان جلسه، سرهنگ رحیمی حسینی فرمانده سپاه پاسداران مسجدسلیمان به سئوالات دانشجویان حاضر در جلسه پاسخ داد.

( ۱ )