• پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۹

برگزاری نشست روشنگری به مناسبت نهم دی ماه در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۱۷۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
همزمان با فرا رسیدن نهم دی ماه روز بصریت و میثاق امت باولایت، نشست روشنگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد.
برگزاری نشست روشنگری به مناسبت نهم دی ماه در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش کورش اکبری خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این نشست که بعد از قرائت زیارت عاشورا برگزار شد، حجت الاسلام علی قندعلی رییس سازمان تبلیغات اسلامی مسجدسلیمان، به مناسبت سالروز حماسه عاشورایی مردم در نهم دی ماه 88 به ایراد سخن پرداخت.

حجت الاسلام قندعلی در ابتدای صحبت خود، به برخی از آیات قرآن اشاره کرد و گفت:«قرآن مجید به عنوان بزرگترین معجزه الهی، به طور کامل مردم را به رسیدن به سعادت و آرامش سفارش کرده و در برخی از آیات برای بهتر زندگی کردن به مردم توصیه کرده به زندگی گذشتگان خود فکر و از آنها درس عبرت بگیرند.»

ایشان افزود:« در یکی از سوره‌های قرآن کریم خداوند اشاره کرده که ما انسان‌ها را دائم در رنج قرار می‌دهیم. اما همین خداوند مهربان هم در جایی دیگر به این موضوع اشاره کرده که بواسطه برخی از انسان‌ها، رنج انسان‌های دیگر کم می‌شود از از بین می‌رود.»

رییس سازمان تبلیغات مسجدسلیمان، تأکید کرد:« شهدا از جمله انسان‌هایی بودند که با تقبل رنج فراوان و به جان خریدن رنج دنیا، امنیت و آسایش امروز این مملکت را برای ما فراهم کردند و این موضوع یکی از ویژگی های شهدا است.»

وی در بخش دیگر از صحبت خود با اشاره اجمالی به برخی از اتفاقات انتخابات سال 88، گفت: « در صحنه سیاسی هم بُرد است و هم باخت. خداوند انسان را دائم به تقوای الهی سفارش کرده اما نفس اماره انسان را به بدیها راهنمایی می‌کند. در جریان انتخابات ریاست جمهوری 88 اگر به تقوای الهی و رسیدن به این کمال توجه می‌شد، بعد از شکست، رفتارهای دشمن پسند از برخی از جریانات صورت نمی‌گرفت. در این صورت جریان مقلوب می‌توانست خود را برای دوره بعد آماده کنند و این همه خسارت به کشور وارد نمی‌کرد.»

حجت الاسلام قندعلی در بخشی دیگر از صحبت خود، گفت:« متأسفانه یکی از مشکلات فعلی ما این است برخی اشخاص بدون یک روز سابقه کار یا مدیریت برخی مناصب مهم را اشغال کرده و نتیجه این بی کفایتی‌ها هم در زندگی مردم نمود پیدا کرده است. برای پایداری انقلاب در این چهل سال خون‌های زیادی بر زمین ریخته شده. نباید این خون‌ها پایمال شود. مدیریت کشور باید به دست انسان‌های وارسته باتقوا، توانمند، متخصص و انقلابی باشد تا بسیاری از مشکلات برطرف شود.»

رییس سازمان تبلیغات مسجدسلیمان در بخش پایانی صحبت خود، تأکید کرد:« دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی با تمام توان سعی می‌کنند مردم را نسبت به نظام بدبین کنند، لذا از شما دانشگاهیان به عنوان نخبه‌گان جامعه و همچنین حوزویان انتظار می‌رود با روشنگری جامعه، اجازه ندهید دشمنان به خواسته خود برسند.»