• چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

برگزاری دوره تشکیلاتی آموزشی طرح شهید شهریاری در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۱۷۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دوره تشکیلاتی آموزشی طرح شهید شهریاری ویژه استادان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان خوزستان، به میزبانی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد.
برگزاری دوره تشکیلاتی آموزشی طرح شهید شهریاری در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش کورش اکبری خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در مراسم افتتاحیه این دوره علاوه بر  حضور تنی چند از اعضای هیأت علمی واحدهای دانشگاهی استان خوزستان، حجت الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان، حجت الاسلام دکتر براتی رییس هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، دکتر مهدیون مدیر آموزش اداره کل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شهرویی رییس دبیرخانه هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و دکتر حسینی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان نیز حضور داشتند.

حجت الاسلام دکتر فرج اله براتی رییس هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن تشکر از حضور اعضاء هیأت علمی استان و تقدیر از مسئولین واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برای میزبانی این دوره، گفت:« این دوره آموزشی منسوب به شهید شهریاری است. شهیدی که افتخار علمی کشور است و در رشد و تعالی دانش هسته‌‌ای در کشور نقش بسزایی داشته است.»

وی اظهار کرد:« امروز نسل چهارم دانشگاه‌ها شکل گرفته است و برای موفقیت بیشتر ضروری است هرچه سریعتر شرایط را برای تبدیل واحدهای دانشگاهی به نسل چهارم آماده کنیم.»

رییس هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، تأکید کرد:« باید بررسی کنیم کشور‌های توسعه یافته که از نظر پژوهشی و علمی شرایط خوبی دارند از چه راهی مسیر موفقیت را طی کردند و ماهم با الگو برداری صحیح برای رسیدن به موفقیت تلاش کنیم.»

براتی افزود:« کشورهای توسعه یافته که به جایگاه علمی قابل قبولی رسیده‌اند علاوه بر توجه به ارتقاء علم و عمل به یافته‌های علمی خود، با برنامه ریزی دقیق وبه کار بردن خلاقیت و نوآوری مسیر توسعه را بهتر طی کرده‌اند.»

ایشان، تأکید کرد:« برای سعادت بشر تنها پیشرفت علم کافی نیست. بلکه آن دانشی ارزش  دارد که همراه با ایمان باشد. شهید شهریاری از جمله انسان‌های موفقی بود که این اصل را رعایت کرده است.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، گفت: « امروز دانشگاه آزاد اسلامی موفقیت‌های چشمگیری بدست آورده ورتبه‌ی خوبی در توسعه علمی کشور دارد، سهم 40 درصدی در علم آموزی کشور از جمله این افتخارات است. دانشگاه آزاد اسلامی باید در طراز دانشگاه‌های نسل چهارم قرار گیرد.»

براتی، افزود:« برای رسیدن به این جایگاه باید مراحل سه گانه؛ توسعه دانش ورسیدن به شرایط مطلوب پژوهشی، مهارت آموزی وقرار گرفت صنعت در کنار دانشگاه برای انجام مسئولیت اجتماعی دانشگاه ، طی شود.»

ایشان، اظهار کرد:« توجه به حوزه علوم انسانی می‌تواند درارتقاء فن‌آوری و نوآوری تآثیر گذار باشد. اگر عقب ماندگی چند سال اخیر در علوم انسانی ادامه داشته باشد مسلماً رشد و فن‌آوری عقب خواهند ماند.»

براتی، افزود:« چهل سال از انقلاب گذشته متأسفانه در کتب درسی علوم انسانی بجای استفاده از آرا و نظرات اندیشمندان مسلمان، هنوز از آرا و نظرات اندیشمندان غربی استفاده می‌شود که هیچ نقطه مشترک دینی اجتماعی با ما ندارند. همین موضوع برای تربیت نسل آینده ساز مشکل ایجاد کرده است.»

وی تأکید کرد:« از رسالت‌های مهم هیأت‌های اندیشه ‌ورز استادان که مدتی است فعال شده این است نسبت به بررسی محتوی کتب آموزشی اقدام کنند و محتوی کتب را مطابق آیین اسلام و نیاز جامعه ایران برای سعادت مند شدن تغییر دهند.»

براتی در بخش پایانی صحبت خود، گفت:« استادان دانشگاه آزاد اسلامی باید آگاهی و آمادگی لازم  رسانه‌ای را برای نقش آفرینی تعیین کننده در جامعه داشته باشند.»

( ۱ )