• پنجشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۹

برگزاری جشنواره کارآفرینی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۲ کد : ۱۱۷۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
جشنواره دو روزه کار آفرینی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و کانون شکوفایی و خلاقیت مسجدسلیمان وابسته به پارک علم و فن‌آوری خوزستان، در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد.
برگزاری جشنواره کارآفرینی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش کورش اکبری خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دکتر حسین محمدپور معاون پژوهش و فن‌آوری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، در این خصوص، گفت:« 30 ایده کارآفرینی که توسط دانش‌آموزان، دانشجویان، فرهنگیان وایده پردازان مختلف نوشته شده بود به دبیرخانه رسید، که مورد بررسی و داوری قرار گرفت.»

محمدپور افزود:« بعد از داوری این ایده‌ها، 12 ایده به مرحله دوم راه پیدا کردند که پس ارایه توسط صاحبان ایده، 3 ایده به عنوان ایده‌های کارآفرینی برتر پذیرفته و مورد تشویق قرار گرفتند.»

معاون پژوهش و فن‌آوری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، اظهار کرد:« تولید ترکیب نانو ذره غیر قابل مذاب جهت استفاده در صنایع مختلف، ساخت دستگاه سه کاره کاشت یونجه و تهیه نام و فراوردهای مختلف از بلوط، سه ایده برتر این جشنواره بودند که به ترتیب توسط آقایان سید رضا صالحی، یوسف مقامی و خانم نصرت ناصری ارایه شدند.»

معاون پژوهش و فناوری  واحد مسجدسلیمان،  گفت:« هیأت اجرایی این جشنواره علاوه بر اهداء جوایز نقدی به سه ایده پرداز برتر، برای حمایت از ایشان، ایده‌های مربوطه را به پارک علم و فنآوری خوزستان برای حصول نتیجه معرفی کردند.»

( ۱ )