• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

تصویب دکتری مهندسی صنایع برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۲ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۱۸ اخبار دانشگاه
با پی گیری های بعمل آمده رشته مهندسی صنایع در مقطع دکتری برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در جلسه کمیته تخصصی گسترش آموزش عالی استان خوزستان تصویب شد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، محمد حسین محبی نورالدین وند معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در این رابطه گفت: بعد از تکمیل و ارسال مدارک مورد نیاز برای اخذ رشته های جدید به دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، 15 رشته جدید در مقاطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری برای این واحد دانشگاهی توسط کمیته تخصصی گسترش آموزش عالی استانی مورد تأیید قرار گرفت. محبی دانش آموخته دکتری روانشناسی در ادامه گفت: طبق روال قانونی، مدارک لازم برای سیر مراحل نهایی تصویب 15 رشته جدید به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال گردید که امیدوارم بزودی شاهد تصویب نهایی این رشته ها باشیم. ایشان گفت: در مقطع کارشناسی ارشد رشته هایی چون:"الهیات ومعارف اسلامی با گرایش ادیان"، "ریاضی محض- جبر"، "مهندسی مالی"، " تحقیقات آموزشی"، "مهندسی اکتشاف نفت" و ... به تصویب کمیته تخصصی گسترش استانی رسید. معاون آموزشی واحد مسجدسلیمان همچنین گفت: این کمیته با بررسی مدارک ارسالی از سوی واحد مسجدسلیمان در کنار تأیید11 رشته جدید درمقطع کارشناسی ارشد، رشته مهندسی صنایع در مقطع دکتری و همچنین 3 رشته در مقطع کارشناسی مانند "روانشناسی اصلاح و تربیت" را مورد تأیید قرار داد. محمد حسین محبی نورالدین وند گفت: تأیید استانی رشته های مورد تقاضا بعد از کمک خداوند منان، از یک سو بخاطر جدیت و تلاش همکاران در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و از سوی دیگر با حمایت رییس واعضای کمیته تخصصی گسترش آموزش عالی استان خوزستان صورت گرفته است، به همین خاطر صمیمانه از همه این عزیزان تشکر می نمایم . ایشان در خاتمه ضمن بیان اجمالی شرایط موجود در واحد های دانشگاهی کشور، خواستار همدلی و همکاری بیشتر مدیران گروه و تمامی حوزه های دانشگاه برای دستیابی به اهداف عالی و در نهایت ارتقاء این واحد دانشگاهی شد.