• جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

آغاز ثبت نام پذیرش دانشجو بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان - بهمن۹۸

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با سه دهه سابقه درخشان در عرصه آموزش عالی و دارا بودن کادر هیأت علمی مجرب و امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی مناسب جهت نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در ۵۰ رشته تحصیلی مقطع کاردانی و کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی، بدون آزمون، دانشجو می پذیرد.

آغاز ثبت نام پذیرش دانشجو بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان جهت نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با سه دهه سابقه درخشان در عرصه آموزش عالی و دارا بودن کادر هیأت علمی مجرب و امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی مناسب جهت نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 در 50 رشته تحصیلی مقطع کاردانی و کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی، بدون آزمون، دانشجو می پذیرد.

داوطلبان عزیز می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.net  نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته­های این واحد دانشگاهی  اقدام نمایند و سپس از تاریخ 30/09/1398 جهت تکمیل فرآیند ثبت نام به این واحد دانشگاهی مراجعه فرمایند.

آخرین مهلت ثبت نام: 18 بهمن 1398

لازم به ذکر است، کلیه مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود نیمسال دوم 99-98  در محل واحد دانشگاهی انجام می گیرد.

رشته های این واحد دانشگاهی به شرح ذیل می باشند

( ۲ )