• یکشنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۹

تقدیر از نفرات برتر شرکت کننده درمسابقه وصیت نامه امام خمینی(ره)

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۲۰۵ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
در جلسه‌ای که در دفتر رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد از نفرات حائز رتبه اول تا چهارم شرکت کننده در مسابقه وصیت نامه امام خمینی(ره) تقدیر به عمل آمد.
تقدیر از نفرات برتر شرکت کننده درمسابقه وصیت نامه امام خمینی(ره)

به گزارش خبرنگار  دانشگاه مسجدسلیمان، در این جلسه دکتر علی یار حسنی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، ضمن تشکر از عوامل برگزاری این مسابقه، از وضیت نامه امام (ره) به عنوان چراغ راه هدایت ممکلت نام برد.

وی، گفت: اگر 20 درصد از توصیه های مطرح شده در این وصیت نامه الهی سیاسی رعایت شود، بسیاری از مشکلات موجود در کشور برطرف خواهند شد.

سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخشی دیگر از صحبت خود خاطر نشان کرد:« وصیت نامه امام خمینی(ره) سرشار از توصیه برای رسیدن به اهداف الهی و قرآنی می‌باشد. امام (ره) در طول زندگی پربار خود فقط برای رضای خدا  و قرب الهی گام بر می داشت. لذا برای سربلندی کشور باید پیرو کامل راه این رهبر فرزانه باشیم.»

ایشان افزود:« بواسطه همین اخلاص و بندگی که در امام در پیشگاه خداوند منان وجود داشت، افکار امام امروز در تمامی دنیا منتشر شده است و زندگی و منش امام الگو بسیاری از مردم جهان قرار گرفته. امیدوارم که ما هم در عمل به این وصیت نامه، از دیگران عقب نمانیم.»

قبل از ایشان، دکتر غلامعباس تقیان معاون دانشجویی فرهنگی واحد مسجدسلیمان در خصوص این مسابقه گفت:« بمناسبت سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، مسابقه وصیت نامه امام خمینی(ره) ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان  از طریق سامانه مجازی برگزار شد. و نفرات اول تا چهارم مشخص شدند.»

در پایان این جلسه از طرف واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با اهدا هدیه به خانمها  باقری(مدرس گروه پرستاری) و فردی‌پور، بهرامی و مختاری از کارکنان واحد به ترتیب به عنوان نفرات اول تا چهارم، از ایشان تجلیل به عمل آمد.

( ۲ )