• یکشنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۹

آغاز پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۲۰۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها اخبار تصویری اخبار کوچک
پذیرش دانشجو برای نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بر اساس سوابق تحصیلی(شرط معدل) در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با ۵۰ رشته تحصیلی متنوع و کاربردی شروع شد.

پذیرش دانشجو برای نیمسال اول 1400-1399 بر اساس سوابق تحصیلی(شرط معدل) در مقاطع کاردانی و کارشناسی برای واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با 50 رشته تحصیلی متنوع و کاربردی شروع شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان با سه دهه سابقه درخشان در عرصه آموزش عالی و دارا بودن کادر هیأت علمی مجرب و امکانات مناسب آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی مناسب جهت نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 در 50 رشته تحصیلی مقطع کاردانی و کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی، دانشجو می پذیرد.

فهرست رشته ها و کد رشته های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی در سه صفحه به شرح ذیل می باشد. لازم بذکر است برای نیمسال اول 1400-1399 رشته جدید ایمنی صنعتی ومحیط کار در مقطع کارشناسی ناپیوسته به رشته های موجود این واحد دانشگاهی اضافه می شود و علاقمندان می توانند در این رشته ادامه تحصیل دهند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

( ۳ )