• سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹

اقدام دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در تجلیل از سپهبد شهید قاسم سلیمانی

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۲۰۹ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دانشجوی ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به منظور تجلیل از مقام سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی، پیاده روی خود از مسجدسلیمان تا تهران را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگارواحد مسجدسلیمان، ساسان کریمی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و عضو تیم ملی شنا کارگران کشور و دارنده 14 عنوان قهرمانی شنا مسابقات جهانی، در حرکتی نمادین از رشادت‌های سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تجلیل می‌نماید.

کریمی به همین منظور پس از حضور در جوار مرقد مطهر شهدای گمنام و شهید بهنام محمدی و ادای احترام به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم ، راهپیمایی هزار کیلومتری خود را از مسجدسلیمان به مقصد تهران، برای تقدیم مدال جهانی خود به خانواده شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی آغاز کرد.

تنی چند از مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، ضمن استقبال از این قهرمان پر افتخار در ورودی این واحد دانشگاهی و آروزی موافقیت، ایشان را بدرقه کردند.

( ۲ )