• چهارشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸

دعوت دانشگاهیان مسجدسلیمان از مردم آزادیخواه ایران اسلامی برای حضور در راهپیمایی روز قدس

۰۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۰ کد : ۱۲۲ اخبار دانشگاه
در آستانه روز جهانی قدس دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از مردم آزادی خواه ایران اسلامی دعوت کردند پر شورتر از گذشته در راهپیمایی ضد صهیونیستی و استکباری روز قدس شرکت نمایند. به گزارش خبر نگار دانشگاه مسجدسلیمان، هیأت رییسه،بسیج کارکنان، اساتید و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در اطلاعیه ای ضمن محکوم کردن جنایات بی شرمانه رژیم غاصب و شیطانی اسراییل در قتل عام مردم مظلوم نوار غزه، حمایت برخی از دولت های غربی و عربی حامی این رژیم و سکوت مجامع بین المللی را نشانه آشکار تروریسم بودن دولت های به اصطلاح حامی حقوق بشر دانسته است. در این اطلاعیه همچنین از مردم آزادیخواه ایران اسلامی دعوت بعمل آمده با حضورپرشور در راهپیمایی روز قدس ضمن تجدید پیمان با آرمانهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، دریک اتحاد جهانی جنایات اخیر رژیم غاصب اسراییل را محکوم کرده تا انشاالله با فراگیر شدن انزجار جهانی از این رژیم جعلی بزودی غده سرطانی اسراییل از صحنه روزگار حذف و نابود شود. لازم بذکر است به همین مناسبت به همت بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ویژه نامه "غزه درخون "، برای توزیع در راهپیمایی روز قدس این شهرستان منتشر شد.