• سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹

گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۰ کد : ۱۲۲۸ اخبار دانشگاه اخبار تصویری اخبار کوچک
همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس ، به منظور گرامیداشت این هفته، چند برنامه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان اجرا شد.
گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، به همت معاونت دانشجویی  و فرهنگی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و بسیج کارمندی این واحد دانشگاهی، چهار برنامه در روز اول این هفته در سطح واحد و خارج از واحد برگزار شد.

این چهار برنامه عبارت‌اند از : زیارت عاشورا، غبار روبی و عطر افشانی قطعه شهدا گمنام و مزار شهید نوجوان بهنام محمدی، رونمایی از تابلو جدید پایگاه بسیج کارمندی واحد که به نام شهید پر افتخار ایران اسلامی سپهبد حاج قاسم سلیمانی مزین شده   و همچنین دیدار با یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان .

زیارت عاشورا در ساعت ابتدایی کار،  با حضور تنی چند از کارکنان و اعضاء هیأت رییسه این واحد دانشگاهی در حسینیه علی ابن ابیطالب(ع) واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد.

پس از برگزاری زیارت عاشورا، تعدادی از کارکنان و اعضاء هیأت رییسه واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با حضور در قطعه شهداء گمنام و مزار شهید بهنام محمدی پس از شستشوی مزار این شهدا گرانقدر با گلاب، برای تجلیل از مقام شهدا ضمن نثار شاخه گل به قرائت فاتحه پرداختند.

سپس تابلو جدید پایگاه بسیج کارمندی واحد مسجدسلیمان که از مدتها قبل برای تغییر نام هماهنگی لازم صورت گرفته شده بود، پس از آماده سازی و نصب با اسم جدید که مزین به نام سردار شجاع سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی گردیده است، رونمایی شد.

در راستای گرامیداشت هفته دفاع مقدس  و به منظور تجلیل از رزمندگان این دوران، رییس، معاون دانشجویی فرهنگی، معاون پژوهشی و فرمانده بسیج کارمندی این واحد دانشگاهی  با حضور در منزل علی اکبر سرقلی از اساتید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان که بیش از 80 ماه سابقه حضور در مناطق عملیاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و بعنوان کارمند فنی با رشادت وظیفه خطیر تعمیر و نگهداری تانک را عهدار دار بود، با این رزمنده دوران دفاع مقدس دیدار و با اهداء لوح تقدیر از ایشان تجلیل بعمل آمد.