• سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۹

برگزاری اولین جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

اولین جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، با حضور اعضا این شورا و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پیشگیری از کرونا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، کورش اکبری دبیر این شورا و رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ضمن اعلان این خبر، گفت:« طبق اطلاع رسانی قبلی در وقت مقرر جلسه در دفتر رییس این واحد دانشگاهی برگزار و پیرامون موضوعاتی چون: تبین اهداف باشگاه، اساسنامه باشگاه، بخشنامه ساختار جدید و ارکان باشگاه، آیین‌نامه عضوگیری، برگزاری وبینارهای آموزشی و امکانات مورد نیاز دفتر باشگاه واحد مسجدسلیمان، بحث و تبادل نظر به عمل آمد.»

شایان ذکر است، در این جلسه بعد از تلاوت قرآن مجید،  ابتدا دکتر علی یار حسینی رییس شورای باشگاه پژوهشگران حوان و نخبگان و رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، ضمن اشاره به تاریخچه فعال شدن باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: « سال 1375 در  بازدید دکتر جاسبی از واحد مسجدسلیمان در نامه‌ای چند پیشنهاد به ایشان ارایه کردم که یکی از این پیشنهادها فراهم کردن زمینه استفاده از نخبگان و استعدادهای درخشان بود که سال بعد باشگاه پژوهشگران جوان در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی و بسیاری از موارد اشاره شده در خصوص شرایط عضویت و کار در این باشگاه، دقیقاً مثل مطالبی بود که سال قبل به دکتر جاسبی ارایه کردم.»

ایشان در ادامه در خصوص  فراز فرودهای بوجود آمدن در مسیر فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان مطالبی مطرح کرد و گفت:« بعد از حضور دکتر ولایتی در رأس مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین دکتر طهرانچی بعنوان رییس دانشگاه، سیاست‌های بسیار خوبی برای تقویت بیشترباشگاه ابلاغ شد و از تمامی واحدها خواسته شده با جدیت برای رسیدن به اهداف درنظر گرفته شده نسبت به تقویت و حمایت از باشگاه ‌واحدهای دانشگاهی اهتمام داشته باشد.»

دکتر حسینی در بخش دیگر صحبت خود، تأکید کرد:« برای موفقیت در رسیدن به اهداف، ضروری است تمام راه کارهای حل مشکلات با درنظر گرفتن تمامی شرایط واحد، توسط همه معاونت‌ها که عضو شورای باشگاه هستند ارایه و پس از بررسی و هفکری در جلسه، مناسب‌ترین  برنامه‌ها مطابق با بخشنامه‌ها اجرا شوند. تا برای باشگاه این واحد دانشگاهی فعالیت خوبی ثبت شود.»

رییس شورای باشگاه واحد مسجدسلیمان، همچنین اظهار کرد:« سازمان به دنبال راه اندازی جدی و فراهم کردن تمام شرایط برای فعالیت باشگاه‌ها در واحدهای دانشگاهی است. لذا ضروری است مطابق بخشنامه‌ها در این واحد دانشگاهی هم از رییس باشگاه حمایت وپشتیبانی شود.»

رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش پایانی صحبت خود، تأکید کرد: «در شرایط کرونایی که دانشجو حضوری در واحد دانشگاهی  ندارد، باید از طریق فضای مجازی خلاء عدم حضور دانشجو را پر کرد. هم به دانشجویان و هم به استادان اطلاع رسانی شود که نظرها و ایده‌های خود را برای بهتر انجام شدن فعالیت‌های باشگاه ارایه دهند. هرچند که کاری بسیار دشوار است اما می‌توان با هم فکر و و هم اندیشی شورا باشگاه در این خصوص فعالیت کرد.»

در ادامه این جلسه کورش اکبری دبیر شواری باشگاه و رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، به تشریح اجمالی اساسنامه باشگاه، بخشنامه ساختار جدید و ارکان باشگاه، آیین‌نامه عضوگیری، برگزاری وبینارهای آموزشی و امکانات مورد نیاز دفتر باشگاه واحد مسجدسلیمان، تقویم جلسات و همچنین انتظار همکاری تمامی اعضاء شورا پرداخت.

در ادامه جلسه دکتر حسین محمدپورعضو شورا و معاون پژوهشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در خصوص راه اندازی گروه واتساپی برای شواری باشگاه، انجمن‌های علمی دانشجویی و پی‌گیری راحت تر شدن شرایط عضویت در انجمن‌های علمی، فواید مهم راه اندازی انجمن‌های علمی دانشجویی برای واحد دانشگاهی، وبینارهای آموزشی و درخواست استفاده از اپلیکیشن‌های دیگر بجای daan  برای این وبینارها به بحث کرد و پیشنهاد هایی هم ارایه کرد.

در ادامه دکتر محمدحسین محبی عضو شورای باشگاه و معاون آموزشی واحد مسجدسلیمان، در خصوص مهم بودن برنامه ریزی دانشگاه برای آشنایی با مشکلات جامعه و ارایه راه کارهای برون رفت از مشکلات که تا حدودی این موضوع در صورت توجه و راه اندازی انجمن‌های علمی دانشجویی محقق خواهند شد و همچنین لزوم ایجاد انگیزه در گروه‌های آموزشی برای راه اندازی انجمن‌های علمی و ایجاد ارتباط با هیأت علمی برای بهتر شدن نتایج فعالیت این انجمن‌ها و بررسی مسایل روز کشور در انجمن‌های علمی، مطالبی ایراد کرد.

در ادامه جلسه دکتر علیرضا آقابیگی، عضو شورا و مدیر کل منابع و توسعه نیروی انسانی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، پیرامون لزوم حمایت از باشگاه پژوهشگران جوان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و برگزاری وبینارهای آموزشی که مورد نیاز دانشجویان باشند و مشکلی از دانشجویان برطرف کنند مطالبی مطرح کرد.

در این جلسه دکتر غلامعباس تقیان عضو شواری باشگاه واحد و معاون دانشجویی فرهنگی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، پیرامون چگونگی استفاده از فضای مجازی، وبینارهای آموزشی و آمادگی همکاری و پشتیبانی از فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، سخنانی ارایه کرد.

اولین جلسه شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان پس از صحبت همه اعضاء و مشخص شدن مصوبات، با ذکر صلوات به پایان رسید.