• سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

معارفه سرپرست جدید بسیج اساتید واحد مسجدسلیمان

۱۵ دی ۱۳۹۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۱۹۴ اخبار دانشگاه

با حضور جانشین بسیج اساتید سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان، سرپرست جدید بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان معارفه شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه، در جلسه ای که با حضور فرماندهی سپاه پاسداران مسجدسلیمان ، جانشین بسیج اساتید سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان ، رییس ،معاونین و تنی چند از اساتید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد، با تقدیر از سید غلامرضا سید احمدی مسئول سابق بسیج اساتید ، سید محمد موسوی به عنوان بعنوان سرپرست بسیج اساتید این واحد دانشگاهی معرفی شد.

در این جلسه بهمن شهریاری جانشین بسیج اساتید سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان طی سخنانی با اشاره به جایگاه ویژه بسیج اساتید گفت: بسیج اساتید تشکلیل شد در انقلاب نقش آفرینی کند و امروزه وظیفه دارد با تربیت نیروهای انقلابی در برابر جنگ نرم دشمنان جهت گیری منطقی نماید.

وی در بخش دیگری از صحبت خود گفت: اساتید بسیجی بعنوان فرماندهان جنگ نرم در کنار دانشجویان که افسران این نبرد هستند باید هم افزایی و هماهنگی داشته باشند تا در کارزار بوجود آمده پیروز شوند.

شهریاری گفت: توجه به حلقه های صالحین و حلقه علمی از جمله دو وظیفه مهم بسیج می باشد که در صورت راه اندازی و هدایت این دو مجموعه از نظر اعتقادی و علمی غنی خواهیم شد، نباید فراموش شود دشمنان انقلاب در صدد هستند آرامش علمی را از ما بگیرند و پیشرفت و جهش علمی  ایرانیان را  از بین ببرند لذا بر اقشار مختلف بسیج لازم است با تشکلیل حلقه های علمی  دشمن را هر روز مأیوس تر از گذشته کنند.

در ادامه این جلسه سرهنگ جوانی فرمانده سپاه پاسداران ناحیه مسجدسلیمان  در سخنان کوتاهی پس از تسلیت اربعین حسینی  به جایگاه رفیع انسان اشاره کرد و گفت: تعلیم و تربیت از جمله وجوه تفاوت انسان با سایر موجودات است و اساس و کلید تعلیم و تربیت در دستان اساتید که تأثیر گذار ترین قشر در جامعه هستند می باشند لذا لازم است در بسیج اساتید هدف را بر تربیت انسانها بر طبق موازین دینی  فرار دهند تا انسان به جایگاه اصلی خود برسد.

در ادامه جلسه مسعود شهبازی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ، سید غلامرضا سید احمدی وسید محمد موسوی مسئولین سابق و جدید بسیج اساتید این واحد دانشگاهی به بیان سخنان کوتاه در خصوص موضوع جلسه پرداختند.

لازم بذکر است در پایان ضمن تنفیذ حکم سید محمد موسوی به سمت سرپرست بسیج اساتید مسجدسلیمان، با اهدا لوح تقدیر و گل از زحمات سید غلامرضا سید احمدی تجلیل بعمل آمد.