• چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۹

معرفی مرکز رشدواحدهای فناور وشرکت های دانش بنیان

۰۳ دی ۱۳۹۲ | ۱۷:۵۲ کد : ۱۹۹ اخبار دانشگاه

به منظور آشنایی اقشار مختلف دانشگاه با هدف را راه اندازی مراکز رشد و واحد های فناور ، رضا سلطانی مسئول مرکز رشد واحد مسجدسلیمان در سخنرانی خود در جمع تنی چند از دانشگاهیان مسجدسلیمان به معرفی این مراکزعلمی و تحقیاتی پرداخت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه ، رضا سلطانی مدیر پژوهش و فنأوری و مسئول مرکز رشد واحد مسجدسلیمان در این خصوص گفت: مركز رشد فناوري، مركزي است كه با ارائه‌ی خدمات حمايتي از ايجاد و توسعه‌ی حرفه‌هاي جديد توسط كارآفريناني كه در قالب واحدهاي نوپاي فعال در حوزه‌ی فناوري تشكیل شده‌اند و اهداف اقتصادي مبتني بر دانش و فناوري دارند؛ حمايت مي‌كند.

وی در ادامه به واحد های فناوری اشاره کرد و در تعریف این واحدها گفت: واحدهای فناوریواحدهای دارای هویت مستقل که در زمینه تحقیقات کاربردی و توسعه ای ، طراحی مهندسی، مهندسی معکوس، انتقال فناوری، ارائه خدمات تخصصی و فعالیت در جهت تجاری سازی نتایج تحقیقات فعالیت می کنند.

سلطانی در بخش دیگر گفت: "بیو تکنولوژی " ، " صنایع غذایی" ،" مهندسی پزشکی" ،" مواد و شیمی "،"نانو تکنولوژی"  و"برق و الکترونیک" از جمله برخی از زمینه های کاری مرکز رشد رشد هستند که  کلیه‌ی محققان، دانش‌آموختگان و نوآوران با هویت حقوقی مستقل یا هسته‌های تحقیقاتی و واحدهای نوپای R&D صنایع که آمادگی دارند با ارائه‌ی طرح شغلی مناسب برای ایجاد حرفه و شغل متکی بر دانش و فناوری اقدام نمایند می توانند از این واحدها استفاده کنند.

.مسئول مرکز رشد و واحد های فن آوری واحد مسجدسلیمان با اشاره باینکه اولویت پذیرش در این مراکز  با مؤسسات دارای تیم کاری متشکل از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و نوآوران است که طرح‌های فناورانه‌ی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات دارندگفت: طرح‌ها و ایده‌های متناسب با اولویت‌ها و فرصت‌های موجود در استان در اولویت قرار دارند.

رضا سلطانی پس از تشریح دقیق مجموعه اهداف این مراکز و ساختار تشکلیلاتی آن گفت: در مرکز رشد واحد های فناور خدماتی چون:" پشتیبانی عمومی (تأمین محل کار، خدمات اطلاع‌رسانی، خدمات اداری و...)"،" پشتیبانی تخصصی (خدمات آزمایشگاهی، خدمات کارگاهی، خدمات علمی و...)"،" خدمات مشاوره‌ای (خدمات آموزشی، بازاریابی، ایده‌پردازی و...)"و" خدمات مالی و اعتباری برای حمایت از اجرای فرایندهای اصلی توسعه‌ی فناوری " به متقاضیان  فعالیت در این مرکز پس تایید مسئولین ارایه می شود..