• دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹

برگزاری سخنرانی علمی با موضوع بررسی اکتشافات ژئو الکتریک در واحد مسجدسلیمان

۲۵ آذر ۱۳۹۲ | ۱۷:۰۹ کد : ۲۰۴ اخبار دانشگاه

سخنرانی علمی با موضوع" بررسی اکتشافات ژئو الکتریک" توسط احمد نیامدپور عضو هیأت علمی و معاونت پژوهش و فن آوری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزارشد.

به گزارش خبر نگار دانشگاه ،در چند سال گذشته  با آغاز هفته پژوهش برگزاری سخنرانی های علمی از جمله برنامه های معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برای گرامیداشت این هفته  بوده است که اجرای منظم و پربار این برنامه ها در دستور کار  قرار می گیرد.

در همین راستا طبق برنامه ریزی بعمل آمده در هفته پژوهش سال جاری 20 سخنرانی علمی تدارک دیده شده که سعی شده علاوه بر استفاده از  اعضاء هیأت علمی واحد مسجدسلیمان از تعدای ت شخصیت برجسته دانشگاهی استان خوزستان  نیز استفاده شود.

احمد نیامدپور معاون پژوهش و فن آوری واحد مسجدسلیمان از جمله سخنرانان علمی این هفته می باشد که با هدف آشنایی اقشار مختلف دانشگاه با روش اکتشافی ژئو الکتریک و معرفی کاربردهای آن در فرایند اکتشاف آبهای زیر زمینی با حضور در جمع گروهی از استادان ، دانشجویان و کارکنان سخنرانی خود را با موضوع " بررسی اکتشافات ژئو الکتریک" ارایه کرد.

در این سخنرانی نیامدپور دانش آموخته دکتری ژئوفیزیک  در خصوص معرفی کاربردهای ژئو الکتریک در اکنشافات آبهای زیر زمینی و کاربردهای ژئو تکنیک مخصوصا" در تشخیص محلهای گسلش و مسایل زمین شناسی مهندسی سخنرانی کرد و باذکر نمونه های کاربردی موضوع مورد نظر را دقیقتر تشریح نمود.

لازم به ذکر در روز دوم هفته پژوهش سال جاری سه سخنرانی علمی دیگر توسط: پروا نسیمی، علی اکبر سرقلی مدرس و عضو هیآت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و همچنین ایرج کاظمی نژاد عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به ترتیب تحت عناوین"مروری بر روش درمان ناباروری ivfدر انسان"، "بررسی تأثیر تجزیه و تحلیل مالی بر تصمیم گیری مدیران"و " چشم انداز نانو تکنولوژی"  برگزار شد که با استقبال خوب دانشگاهیان مواجه گردید.