• یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

تبریک روز دانشجو توسط نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی

۱۶ آذر ۱۳۹۲ | ۱۸:۱۵ کد : ۲۰۸ اخبار دانشگاه

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، دکتر اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی در پیامی این روز را به دانشجویان تبریک عرض کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه، اسماعیل جلیلی عضو ناظر در مجمع مجالس آسیایی در پیامی روز دانشجو را روز در آمیختن علم و دانش اندوزی، حق خواهی و استبداد ستیزی و روز فکر های خلاق و اندیشه های نو نامید .

در پیام اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به مناسبت  16 آذر آمده است: اینجانب 16 آذر روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه در کشور خاصه دانشجویان و اساتید  وارسته و برجسته دانشگاههای شهرستانهای مسجدسلیمان،لالی، هفتکل و اندیکا و استان عالم پرور خوزستان تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مومن ایرانی را در جهت تولید علم وتلاش روز افزون در جهت نیل به اهداف بلند نظام جمهوری اسلامی تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم(عج) و نایب برحقش حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) از خداوند منان خواهان و خواستارم.

لازم بذکر از طرف در بنر ارسالی از سوی دفتر دکتر اسماعیل جلیلی به واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با درج قسمتی از پیام ایشان به مناسبت روز دانشجو این روز را به دانشجویان تبریک گفته است.