• چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸

برگزاری مراسم تجلیل از روسای سابق واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۴ آبان ۱۳۹۲ | ۲۱:۰۵ کد : ۲۲۴ اخبار دانشگاه
اولین مراسم تجلیل از روسای سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد. در این مراسم که با حضور تنی چند از روسای سابق این واحد، مسئولین ادارات شهرستان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد، مسعود شهبازی رییس واحد مسجدسلیمان ضمن خیرمقدم به کلیه حاضرین، اعیاد قربان و غدیر و همچنین میلاد با سعادت امام هادی(ع) را تبریک عرض کرد.

شهبازی در ادامه گفت: بسیار خوشحال هستم که پذیرای عزیزانی هستم که جزء تاریخ وریشه های این واحد دانشگاهی نامشان ثبت شده و خدا را شکر می کنم که فرصتی بوجود آمد تا در مراسمی از زحمات این افراد تجلیل نماییم.

وی گفت: در جلسه امروز علاوه بر تجلیل از روسای گرانقدر سابق واحد سعی داریم با این افراد هم اندیشی در خصوص چکونگی بدست آوردن موفقیت های بیشتر برای این واحد دانشگاهی داشته باشیم که به همین لحاظ فرمهایی تحویل این عزیران خواهد شد تا در فرصت مناسب با نظرها و پیشنهادهای خود دانشگاه را برای برای رسیدن به اهداف یاری دهند.

مسعود شهبازی با ذکر نام تمامی روسای سابق واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ابتدا پس از زنده کردن یاد و خاطره بنیانگذار این واحد دانشگاهی مرحوهم بختیار باورصاد از حضار درخواست کرد برای شادی روح اولین رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به ذکر فاتحه بپردازند.

رییس واحد مسجدسلیمان سپس با ذکر جملاتی یاد و خاطر دیگر سکانداران این واحد دانشگاهی  چون غلامرضا شهریان، پرویزعسکری، علیرضا تقیان دشت بزرگ، علیار حسینی، جعفر ملک محمد زاده گله و بابک داودی گرامی داشت و از ایشان به عنوان افتخار با ارزش یاد کرد و برایشان موفقیت در تمامی مراحل زندگی مسئلت کرد.

وی در بخشی دیگر از صحبت خود گفت: اعتقاد دارم واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با دارا بودن کادر علمی بسیار توانمند می تواند محور توسعه مسجدسلیمان باشد لذا با همین هدف اولویت کاری خود را به تعامل با ادارات و نهادهای شهرستان و توجه به مسائل شهر و کشور بویژه شهرستان  قرار داده ایم و به نظر من برای آبادانی مسجدسلیمان بیشتر از بودجه به همدلی مسئولین نیاز مندیم .

شهبازی در ادامه همین بخش گفت: امروز تعامل خوبی بین مسئولین ادارات وجود دارد و همه برای بهبود وضعیت شهرستان مشغول کار هستند، خوشحال هستم که تربیون نماز جمعه در اختیار نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی است است و ایشان از همین تربیون حرفهای خود را با مردم مطرح می کند که خود نشان وجود تعامل بین مسئولین با همدیگر  و مردم است که بسیارکار پسندیده می باشد.

وی در پایان صحبت خود مجدد از حضور روسای سابق واحد مسجدسلیمان در این جلسه تشکر کرد و با بیان اینکه دانشگاه خانه شماست از ایشان درخواست کرد تعامل خود را با واحد بیشتر نمایند و مسئولین را از راهنمایی های خود بهرمند کنند.

در ادامه این جلسه روسای سابق واحد مسجدسلیمان با حضور در جایگاه سخنران پس از تشکر از مسعود شهبازی برای برگزاری این جلسه به بیان برخی خاطرات و پیشنهادها پرداخته و در پایان لوح تقدیر و هدیه ای ویژه  به روسای سابق واحد مسجدسلیمان اهداء شد.