• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

استقرار پزشک معتمد در واحد مسجدسلیمان برای اولین بار

۲۲ مهر ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۴ کد : ۲۳۰ اخبار دانشگاه

با تأکید رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان وتلاش و پی گیری حوزه دانشجویی و همچنین  همکاری پزشک معتمد واحد ، برای اولین بار برنامه ویزیت پزشک معتمد اعلان و پزشک معتمد طبق برنامه در این واحد دانشگاهی مستقر می شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه، لیلا خواجه پور مسئول مرکز مشاوره واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در این رابطه گفت: بدلیل وجود برخی دشورایها شخصی مانند بعد فاصله برای مراجعه اقشار مختلف دانشگاه به ویژه دانشجویان  به مطب پزشک معتمد، مسئولین این واحد دانشگاهی مصمم شدند جهت رفع قسمتی از مشکلات شرایطی محیا کنند تا پزشک معتمد در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان  مستقر و به امر ویزیت دانشجویان، کارکنان و استادان بپردازد.

وی سپس گفت: در همین رابطه هماهنگی لازم بعمل آمد و طبق برنامه ریزی بعمل آمده مرکز مشاوره و روانشناختی اعتماد واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در نیمسال اول سال تحصیلی 93-92  روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 12 الی 14 به موضوع ویزیت پزشک معتمد این واحد اختصاص داده شده است.

خواجه پور در ادامه گفت:  در زمان اعلان شده دکتر ساسان رجبی پزشک معتمد این واحد دانشگاهی با استقرار در مرکز مشاوره واحد واقع در محوطه سالن آمفی تأتر روباز به امر طبابت اقشار مختلف دانشگاهی می پردازد.

وی در پایان خاطر نشان کرد : در مرکز مشاوره و روانشناختی اعتماد واحد مسجدسلیمان علاوه بر ویزیت پزشک معتمد، برنامه های متنوع مشاوره و راهنمایی در نظر گرفته شده که مخاطبان  می توانند برای اطلاع از برنامه ارایه شده به دفتر این مرکز واقع در محوطه آمفی تأتر روباز واحد مراجعه نمایند.

( ۲ )