• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

نشست صمیمانه رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با تنی چند از دانشجویان این واحد دانشگاهی

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۶:۱۳ کد : ۲۵ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به دعوت تنی چند از دانشجویان این واحد دانشگاهی در نشستی صمیمانه به استماع سخنان این گروه که در قالب انتقاد و پیشنهاد مطرح شد پرداخت و در ادامه این جلسه پاسخ لازم را ارائه کرد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این نشست صمیمانه ابتدا تعدادی از دانشجویان به بیان برخی از مشکلات موجود در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و چند پیشنهاد برای بر طرف کردن مشکلات پرداختند و در ادامه مسعود شهبازی رییس این واحد دانشگاهی در سخنانی ضمن تشکر از دانشجویان حاضر در جلسه، ابراز امیدواری کرد: انشاالله در آینده شاهد برگزاری جلساتی بیشتر در این نوع باشیم چون معتقد هستم برگزاری این چنین جلسات می تواند هیأت رییسه را در بالا بردن سطح رضایت مندی دانشجویان یاری نماید. در ادامه رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان گفت: همیشه به موضوع اعتقاد داشته ایم که بدون استفاده از خرد جمعی هرگز نمی توان در اداره دانشگاه موفق بود پس به همین خاطر از شما دانشجویان به عنوان قشر روشن فکر جامعه و قشری که از پتانسیل قوی بهره مند است در تصمیم گیری های کلان دخالت کرده و مسئولین برای بهبود شرایط یاری دهید. شهبازی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده در مدت تصدی مسئولیت خود، گفت: تمام انرژی خود را بر اساس توسعه کیفی این واحد دانشگاهی به کار گرفته ام به طوری که در این مدت هشت رشته در مقاطع ارشد تا دکترا به آمار رشته های موجود دانشگاه اضافه شده است و سعی کرده ایم در این مقاطع به خصوص دکترا بهترین شرایط را از بعد رفاهی، آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان مخاطب فراهم کنیم. ایشان دربخشی دیگر از صحبت خود، تأکید کرد: نگاه ما به دانشجو یک نگاه مادی نیست به همین خاطر سعی می کنیم بهترین شرایط را برای تحصیل فرزندان این مرز و بوم فراهم کنیم چون اعتقاد داریم، دانشگاه مهم است زیرا مرکز تغییر و تحول و محل دانایی است و باید برای آن هزینه شود و اگر برای دانایی هزینه نکنیم در آینده مجبور به هزینه کرد بسیار زیادی برای نادانی هستیم. رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان همچنین گفت: در این مدت سعی کرده ایم قدم های خوبی در بُعد فرهنگی برداریم، چاپ کتاب شهید نامه مسجدسلیمان، زنده کردن نام بزرگان بختیاری هم چون شهید علیمردان خان بختیاری که با نام گذاری بلوار ورودی واحد به نام این مجاهد انجام شد و هم چنین الصاق تمثال شهدا در ساختمان های مختلف واحد خود دلیلی بر این ادعا می باشد. ایشان در پایان صحبت خود گفت: تمام مواردی که در این جلسه از طرف شما دانشجویان مطرح شد مطمئن باشید حتماً پی گیری خواهد شد و شما انشاالله به زودی شاهد نتیجه خواهید بود. اما از شما دانشجویان انتظار داریم ایده ها و نظرات خود را برای بهبود شرایط در اتاق فکر راه اندازی شده در دانشگاه ارایه نمایید تا مسئولین دانشگاه بهتر از قبل بتوانند به هدف اصلی خود که جلب رضایت کامل مخاطبان می باشند، برسند.